-
Ja ću se samo ubaciti ko padobranac jer me ovo podsjetilo, od grada do grada, od mjesta do mjesta. Moja prijateljica, inače Hrvatica, vozi i dovozi u i iz gimnazije svoje klince autom svaki dan, isto radi i sa njihovim slobodnim aktivnostima, mjesto radnje Munchen.
To rade samo rijetki. Muž je zahebava da je ko security
Ali kaže ona, radim od doma i zašto bi riskirala da zapale u društvu, da se naguravaju oko podzemne, zašto i zašto!? Ja reko, ok imaš pravo, vozi ih, i ja bi.
Klinci joj inače briljantni, od ponašanja, u njhovoj kući se ne može čuti čak niti zahebavam recimo, do uspijeha, mala je najbolji đak u klasi, od prvog razreda, predsjednica od Grundschule pa evo je sad i opet i u gimaniziji, a nikog nije ni znala kad je došla jer je mama inzistirala na gimnaziji koja je dalje, jer se ne mješaju sa hauptschule i Realschule, to su oni lošiji
, i povrh svega i opet predsjednica, ima hrpu porjekata koje vodi samonicijativno
. Ja je zahabavam da goji mladu Merkelicu doma
Mislim , svaka joj čast. Ja ću biti sretna, ako će moji biti pola njenih, ali eto, crtica iz života samo na temu, koliko smo različiti, koliko su mjesta, zbivanja, okolnosti radnje različiti, a i djeca, a i roditelji
Inače je u Grundschule visila jednom tjedno u školi skoro, sve četiri godine koliko traje Grudnschule. Malo je reći da me dobrano isprepadala oko nekih stvari, a i potpuno izblesirala, ukoliko želiš da ti dijete bude top, ali opet s druge strane sam je zahvalna za sve tipove koje jop od nikog do sada nisam čula, a da imaju školarce.
Posljednje uređivanje od šafran : 02.07.2014. at 13:28
Razlog: pravopis, što drugo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma