Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: agonisti/antagonisti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    theorema avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Sad i ja imam pitanje. Pcofka s visokim lh. Stalno me drze na kratkom protokolu (gonali+cetrotide) stanica imam puno, ali ne prezivljavaju dulje od 3 dana.. pitala sam valjda sve dr sto raditi. Najcesci odg je losa kvaliteta js koja se ne moze popraviti, a neki krive jak OAT.
    Zanima me moze li dugi protokol s agonistom pomoci?
    Odg mpovaca su bili: moze, to bi bio dobar izbor; ne, nikako otisla bi u teski hiper; ma to je sve isto, ja radim s kratkim, on je najbolji..
    I sto sad?
    Usput svaki put sam bila na rubu hipera, stavljena na mirovanje, e2 na dan stoperice 11000...

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj theorema prvotno napisa Vidi poruku
    Sad i ja imam pitanje. Pcofka s visokim lh. Stalno me drze na kratkom protokolu (gonali+cetrotide) stanica imam puno, ali ne prezivljavaju dulje od 3 dana.. pitala sam valjda sve dr sto raditi. Najcesci odg je losa kvaliteta js koja se ne moze popraviti, a neki krive jak OAT.
    Zanima me moze li dugi protokol s agonistom pomoci?
    Odg mpovaca su bili: moze, to bi bio dobar izbor; ne, nikako otisla bi u teski hiper; ma to je sve isto, ja radim s kratkim, on je najbolji..
    I sto sad?
    Usput svaki put sam bila na rubu hipera, stavljena na mirovanje, e2 na dan stoperice 11000...
    hej, a šta cijelo vrijeme te drže na gonalu samo? Nisu pokušali sa menopurom ako vide da je kvaliteta stanica loša? Ja sam čula da menopuri utječu na bolju kvalitetu stanica..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •