-
UN dijeta
Na UN dijeti sam vec 21 dan, trazim drustvo
-
ja sam na un dijeti bila prije par godina kad je valjda pola države bilo na njoj. dobra je stvar što sam skinula 10 kila i evo tu kilažu više manje od onda uspješno održavam. iako sam u ono vrijeme čitala neke negativne komentare na račun same dijete ja sam se u to vrijeme baš izvrsno osjećala.
eto, nisam ti neki suputnik, ali sam došla dati podršku. prvi dani su malo škakljivi, ali poslje se toliko navikneš na taj režim da se već unaprijed raduješ nekim danima. kao mnogi onim kolačima za uh dan
-
Može li malo više detalja o toj dijeti?
-
Imas detalje na netu, bazira se na kombiniranju hrane i vocnom dorucku. Dosta je popularna jer nije teska. Mozes ju naci i pod nazivom 90 dnevna dijeta.
-
Frendica je na toj dijeti izgubila skoro 25 kila, ali meni se čini da je tu puno previše ugljikohidrata i da se zapravo izgubi mišićna masa 
samo jedan dan je proteinski, onda "škrobni" pa tjestenina pa voće. tako da zapravo nije samo 3.dan ugljikohidratni nego 3/4 ukupno.
Evo Beti3: http://www.dijeta123.com/un_dijeta.php
-
zanima me škrobni dan, dal je to samo jedna namjernica iz popisa ili može više njih recimo grašak s rižom oliti rizi bizi. Kolko se smiju i koja ulja upotrebljavati?
-
Na nekom forumu sam vidjela da su ljudi kombinirali zajedno vise namirnica sa popisa dozvoljenih taj dan. Moze se staviti malo ulja (zlica), a o tome koliko ulja koristis ovisiti ce tempo mrsavljenja. Jesi li ti na dijeti sada?
-
ne razmišljam nešto
a kak ti kombiniraš?
Posljednje uređivanje od jelena.O : 27.06.2014. at 10:17
-
Posto si nosim hranu na posao (u termosici) onda mi je najjednostavnije imati jednu vrstu. Riza i povrce, npr. Ili krumpir pire sa povrcem i salatu, sve sa minimalno masnoce. Ponekad salatu ni ne zacinim.
-
Teta Eta, a kako ti ide? :D
Od ulja bi ja stavljala samo maslinovo, to je za salate ionako najbolje (još sam u fazi planiranja)
-
Ide, danas mi je 29 dan. Izgubila sam oko 5 kila (ne znam tocno jer se prvih tjedan dana nisam vagala). I ja koristim jedino maslinovo ulje (ako ga uopce stavim).
-
Ja se isto spremam pa me zanima kaj jedes na skrobni dan. Moze neka idea neki receptic...
-
Na skrobni dan jedem grah sa prezlima (na skoro nista ulja), ili grah na salatu, ili krumpir pire (isto tako, minimalno masnoce), ili rizu sa dinstanim povrcem... Nemam neke recepte, nisam neka kuharica pa onda sve to pojednostavnim najvise koliko mogu.
Bilo bi mi drago da se pridruzis
-
Kak napravis rizu sa dinstanim povrcem. Kaj samo skuhaz rizi i skuhas povrce i to je to
-
Nisam u hrv, a ovdje ima za kupiti mijesano nasjeckano povrce (japansko, kinesko, younameit) i onda to na zlici ulja nabrzaka, kao u woku, prodinstam. Hrvatska varijanta bi bila sitno mrkvica (mislim da je bolja zuta nego narandjasta), paprika, kupus, luk, cesnjak, djumbir, ovisno sto imas doma.
-
Da, zaboravih. Rizu skuham odvojeno i onda na kraju pomijesam.
-
A koliku kolicinu stavis rize a koliko povrca. Isto tako me zanima koja je kolicina graha ako radis grah salatu. I koliki stavis krumpira u krumpira salatu
-
Mislim da sam negdje procitala da je normalan obrok za rucak do ruba dubokog tanjura. Vecera bi trebala biti manja. Ne drzim se toga k'o pijan plota, ako sam jako gladna, nekad pojedem malo vise (bolje to nego da se bacim opet na cokoladu). Vrlo cesto ne mogu pojesti porciju koju sam si odredila. Kile mi odlaze nekakvim jednolicnim tempom, oko kila tjedno i to mi se cini ok...
-
-
Znam nekog tko je to isprobao i istina smršavi se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma