Jos danas potpisati prijavnice i djeca mogu bakama.... kod nas nije bilo napeto jer je bio na listama tih par zeljenih skola visoko (one druge u koje ne bi upao nije ni stavljao na listu), problem je bio izabrati prvu.
Sad je to to. Sretno nam.
Na forumu nema vas iz te gimnazije za razmjenu iskustava (ovo je odgovor pituljici).
Sretno im i cestitke svima.
Desetak djece koju 'pratim' - sve prema zeljama..
idem gledati na fejs, koju je na kraju izabrao ? onu koja mu je bila 1.?
Čestitam!! moje skromno mišljenje je da je to bolji izbor od onog što mu je bilo na 2. mjestu iako bi brže i pješice stigao u školu
Zna li netko s kojim se zadnjim brojem bodova upisivalo u XVI. gimnaziju ove godine?
76,30, mislim.
edit: trenutacno zadnji na listi ima 76,28 bodova
Posljednje uređivanje od ivana7997 : 09.07.2014. at 15:47
Mene je prošla ta dirljivost "koliko nam je dijete već!" kad je prebacio 185 cm i 70kg, a ima tome već neko vrijeme.![]()
Ja se rasplakala u skoli danas. Al ja smijem, moj nema puno vise od 50 kila lol
Posljednje uređivanje od ivarica : 09.07.2014. at 21:15
A. me friško prerastao (na zadnjem nedavnom mjerenju je imao 182, ali čini mi se je dobio još 2 cm u malo vremena) pa i to doprinosi sentimentu. Ali sam zato uvjerljivo teža od njega, on ima 60 kg![]()
Zaboravih bitno: čestitam svima koji su se uspješno upisali
he, he - mene je moj prerasao a tek je 6ti razred - ali očito nisam tak viskoka ko vi. ja 170, on 175
A bolje da ne čitam ovu temu i ono sve na fejsu - meni ti upisi izgledaju kao SF - a i ono što mi se čini je da je stanje u Zgb-u najgore. I frendica u rijeci mi veli da kod njih nije takav stres
Pa to i kažem, prerastanje sam već preboljela, davno je to bilo.
pa meni nije i neki stres, sad kad se osvrnem. brinula sam se kad sustav nije radio, kad nisu bile sve ocjene unutra itd., ali ne jako jer je sve bilo u roku.
i nastojala sam ne nametati svoj izbor, svoje prioritete i afinitete, a opet mu omoguciti informirani izbor a ne da se odluci za neku skolu jer je blizu, jer tamo ide frend i bas je ok ili sl.
zao mi je sto nije uspio u prvi izbor, ali to je bilo malo nerealno ocekivati s obzirom na broj bodova na ocjene (74,30), iako je zalosno sto je tako jer to je odlikasic, ali ima i boljih odlikasa pa neka njih u prvim izborima.
Moja danas otišla, sama s prijateljicom. Upisala je svoj prvi izbor pa smo sad do jeseni mirni.
Udžbenike ćemo nabaviti polovne, pola smo već nabavili polovicu još moramo. Još da nam se vrijeme popravi pa može dijete uživati u ljetu![]()
Samo da napišem da mislim da je sustav e-upisa jako dobra stvar. Kad sve zbrojim, imam mahom pohvale. Elegantno smo riješili taj upis, što jest jest.
bas me vesele ovi rezultati mature iz matekatike, odnosno uspijeh splitskog mioc-a.
i jos je tako puno djevojaka medu njima.![]()
Ivka, jel 10. na kraju ili...?
Ja sad tamo predajem matematiku u matematičkom smjeru, a sljedeće godine predajem informatiku dvojezičnom smjeru kao pripremu za IGCSE ispit Cambridge ispita.
Sretno im svima i nek im se izbor pokaže pravi