-
Molim savjet
Gin. mi je otvorila komplikacije do kraja ovog mjeseca, a ja se nisam sjetila da nisam iskoristila godišnji.tj. sjetila sam se prekasno. Dali mogu prekinut komplikacije, odnosno ne dizat doznaku za slijedeći mjesec nego iskoristiti godišnji pa nastaviti dalje sa komplikacijama??? Molim pomoć.
-
A kad ti je otvorila možda se možeš u firmi dogovorit odma za go
-
Od 18.06 do 30.06, mislim da je malo prekasno da mi retrogradno pišu GO, a ako i mogu dali gin. može stornirati bolovanje? Ja ne bi bila ja da ne zakompliciram malo. Molim još savjeta.
-
jelena O. hvala ti na odgovoru
-
-
Carmina, samim javljanjem si mi pomogla. Baš sam zakomplicirala, ako se bude dalo što riješiti , riješiti ću, ako ne, ostajem na komplikacijama , a godišnji nek ide k v...u.
-
Ako nisi još predala u firmu ili ako oni nisu proveli to kroz proceduru koju već moraju onda možda i možeš to stopirati. Za početak telefon u ruke i zovi u firmu i ginekologa da vidiš što se može. Sve ovisi kakva je firma,neki će ti rado izići u susret,a neki ne
Sretno,ja sam i sama sklona ovakvim situacijama gdje samu sebe na neki način oštetim. Koma.
Sretno ti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma