Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Molim savjet

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno Molim savjet

Gin. mi je otvorila komplikacije do kraja ovog mjeseca, a ja se nisam sjetila da nisam iskoristila godišnji.tj. sjetila sam se prekasno. Dali mogu prekinut komplikacije, odnosno ne dizat doznaku za slijedeći mjesec nego iskoristiti godišnji pa nastaviti dalje sa komplikacijama??? Molim pomoć.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kad ti je otvorila možda se možeš u firmi dogovorit odma za go

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Od 18.06 do 30.06, mislim da je malo prekasno da mi retrogradno pišu GO, a ako i mogu dali gin. može stornirati bolovanje? Ja ne bi bila ja da ne zakompliciram malo. Molim još savjeta.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jelena O. hvala ti na odgovoru

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nisam sigurna koliko je to baš "praktično" za tvog ginekologa,otvarati komplikacije,pa čudesno ozdraviti pa opet komplikacije. A u firmi će ti isto bit presretni kad se vratiš da digneš lovu na g.o. Neznam koliko ti puno znači ovo kompliciranje. Kad bi mogla prvo na g.o pa tek onda na kompl. to bi bila druga priča.

Nisam ti baš pomogla

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Carmina, samim javljanjem si mi pomogla. Baš sam zakomplicirala, ako se bude dalo što riješiti , riješiti ću, ako ne, ostajem na komplikacijama , a godišnji nek ide k v...u.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ako nisi još predala u firmu ili ako oni nisu proveli to kroz proceduru koju već moraju onda možda i možeš to stopirati. Za početak telefon u ruke i zovi u firmu i ginekologa da vidiš što se može. Sve ovisi kakva je firma,neki će ti rado izići u susret,a neki ne

Sretno,ja sam i sama sklona ovakvim situacijama gdje samu sebe na neki način oštetim. Koma.

Sretno ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •