Poznajem taj osjećaj, biti ludo zaljubljen u vlastitiu kćer, ali negdje sam morala presjeći, prvenstveno za njeno, a onda i za naše dobro kao obitelj, jer je situacija bivala nepodnošljiva iz mjeseca u mjesec, pa se tako nanizala i godina, a stanje sve gore.
I danas mi pobjegne, promakne, teška srca sam stroga prema njoj, jer volim to njeno lice, te njene oke, taj njen nevjerojatan širok i iskren osmjeh, njen glasić, kako pjeva, pleše, trči, skače ko mali zmaj, pa me brzo digne na foru, nevjerojatno kako samo uspije pronaći i iskoristiti i najmanju pukotinu kod mene da navede vodu na svoj mlin, brzo i spretno, dok se niti ne snađem.
p.s.
Isprika na ovolikom nizanju postova, ali ja ne znam sažeti u tri rečenice sve što mislim.

Odgovori s citatom
). Uopće se ne zanosim da će itijedna struktura razgovora dovesti do toga da sutra ne "pila po zelenoj majici koja je na štriku", nego će samo pomoći meni da budem kul, i da ta situacija danas traje 17 minuta, a sutra 14, pa nakon nekog vremena dođem na 3 min. Kao što su mi tete na radionici rekle, kad sam pitala, "Ali koliko puta moram to ponavljati dok ne nauči?!". Sto puta
.
)
. Problem nastaje kad se dogodi nešto nepredviđeno na putu - sretnemo njegovog prijatelja koji ide s mamom na sladoled - a to nije i nikako ne može taj tren biti u našem planu. I bilo bi prejednostavno da možemo otići doma i tamo raspraviti - ne znam za vas, ali u gomilu situacija imam stotinu fizičkih prepreka (drugo dijete, stvari, cesta...) za doći do doma, moram na licu mjesta. Čak i da sam ispred same zgrade, milostivi neće ući u haustor. A da je on (a ne i beba, i vrećice...) sve što trebam unijeti...
! Ovakvih i sličnih tema sam na ovom forumu otvorila i previše.
? Samo onemogućiš mogućnost polijevanja i riješen problem.