-
Imam potrebu dodati još nešto na opise ovih primjera... Ne znam je li netko mislio na mene, ali to što sam pisala su neki načini razgovora za riješavanje situacija s djetetom, koje se prezentiraju na Unicefovim radionicama. Ima tu i dosta Juula. I, iako se nadam da će jednom u budućnosti nešto od toga uroditi plodom, nemam nikakvu ideju o savršenom majčinstvu ili ne znam kakvom djetetu. Niti jedan od ovih načina razgovora nije doveo do toga da moje dijete drugi dan, ili za 5 min. ne pomiče neku novu granicu. Nije se on promijenio, on je i sutra, i nakon 300 dana primjene ove metode razgovora isti. Samo ja brže riješim neku situaciju i potrošim manje živaca (i nadam se da pri tom izgrađujem neki odnos, ali o tom po tom).
Često čujem - "Ništa ne pomaže, nemoguć je, sve sam pokušala, uopće me ne sluša". Pa da, takav je. I to se neće promijeniti, može se promijeniti samo način na koji ja prilazim tome. Ako sam zadovoljna metodama koje sada primjenjujem ok, a ako nisam, zašto ne pokušati s nečim drugim.
Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 29.06.2014. at 11:12
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma