Pokazuje rezultate 1 do 50 od 451

Tema: Nešto kao loša veza...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Imam potrebu dodati još nešto na opise ovih primjera... Ne znam je li netko mislio na mene, ali to što sam pisala su neki načini razgovora za riješavanje situacija s djetetom, koje se prezentiraju na Unicefovim radionicama. Ima tu i dosta Juula. I, iako se nadam da će jednom u budućnosti nešto od toga uroditi plodom, nemam nikakvu ideju o savršenom majčinstvu ili ne znam kakvom djetetu. Niti jedan od ovih načina razgovora nije doveo do toga da moje dijete drugi dan, ili za 5 min. ne pomiče neku novu granicu. Nije se on promijenio, on je i sutra, i nakon 300 dana primjene ove metode razgovora isti. Samo ja brže riješim neku situaciju i potrošim manje živaca (i nadam se da pri tom izgrađujem neki odnos, ali o tom po tom).

Često čujem - "Ništa ne pomaže, nemoguć je, sve sam pokušala, uopće me ne sluša". Pa da, takav je. I to se neće promijeniti, može se promijeniti samo način na koji ja prilazim tome. Ako sam zadovoljna metodama koje sada primjenjujem ok, a ako nisam, zašto ne pokušati s nečim drugim.
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 29.06.2014. at 11:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •