Pokazuje rezultate 1 do 50 od 451

Tema: Nešto kao loša veza...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Oni su mali, djeca, dovoljno im je reći vrijeme je da idemo doma..bez puno zašto zato..idemo i pođeš..pa krenut će za tobom nakon 10 koraka. Ja nisam vidjela dijete koje objašnjavanjem odustane od svoje želje i ide doma, ako mu se još igra.
    LOL kako smo različiti, i mi i deca . Moja ćerka sa 3 godine ne da nije polazila za mnom, nego mi je još i ljubazno mahala dok ne zamaknem iza ugla, pa nastavljala da se igra.
    I nikad mi nije upalila ta strategija "Ćao, ja sad idem!" - kad ionako ne bih zapravo otišla bez nje.
    Pa smo redovno završavali sa nošenjem vrištavaca iz parka, isto jedno vreme nismo ni išli. A sad sam omatorila i postali su preteški, a ne mogu beskonačno ni da izbegavam park, pa im nepedagoški uvek planiram sladoled posle parka...Tu sam omašila sa postavljanjem granica, ili, lepše zvuči ako napišem da sam strateški odabrala da tu bitku izgubim .

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    LOL kako smo različiti, i mi i deca . Moja ćerka sa 3 godine ne da nije polazila za mnom, nego mi je još i ljubazno mahala dok ne zamaknem iza ugla, pa nastavljala da se igra.
    I nikad mi nije upalila ta strategija "Ćao, ja sad idem!" - kad ionako ne bih zapravo otišla bez nje.
    Pa smo redovno završavali sa nošenjem vrištavaca iz parka, isto jedno vreme nismo ni išli. A sad sam omatorila i postali su preteški, a ne mogu beskonačno ni da izbegavam park, pa im nepedagoški uvek planiram sladoled posle parka...Tu sam omašila sa postavljanjem granica, ili, lepše zvuči ako napišem da sam strateški odabrala da tu bitku izgubim .
    Same here, a to mahanje, ajme kad se samo sijetim, vrtirepka mala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •