Kužim to casa, meni to posebno smeta jer moja mama meni cijeli život govori "nisam ja tebe rodila da bi ti meni bila nesretna". Nisam nikad "smjela" plakati zbog dečka, ispita, posla... jer je njoj teško što je meni teško. Tako se sad ponaša i s mojoj djecom, i malcu govori one stvari tipa "ne smiješ biti tužan, onda sam ja tužna". Ja poludim.
I opet kažem, kužim što hoćeš reći, ali nisam ni ja bolja od svoje matere. Ne bih djeci nikad rekla ili "predbacivala" jer su jadni/nezadovoljni/tužni, no ne mogu si pomoći da se ne osjećam loše ako mu je loše. Ali ne samo loše, nego bome i odgovorno.
Nego sonata...
Evo napisat ću i ja da ti bude malo manje grozno. Još kad je ona tako mekana, bucmasta i gura se uz mene, a on me samo gura od sebe, stišće šake i stišće zube na mene. Ona je 14 mj., on 4 god. i mislim da mu tek sad slijedi navikavanje, kad ona više nije beba nego neki gnjavež koji stalno ulazi u njegov prostor.
A onda kad tad atmosfera sukoba postane too much, probam se malo maknut sa strane s njim, zagrlit ga, pomazit, iako mi ne da uvijek, da izvučem bar malo dragosti i miline koje nigdje na vidiku dok se natežemo. Bar na 5 minuta.

. Još kad je ona tako mekana, bucmasta i gura se uz mene, a on me samo gura od sebe, stišće šake i stišće zube na mene. Ona je 14 mj., on 4 god. i mislim da mu tek sad slijedi navikavanje, kad ona više nije beba nego neki gnjavež koji stalno ulazi u njegov prostor.
.
Odgovori s citatom
.
iako još uvijek naravno da moram paziti, na nju, jer nije od onih djevojčica niti onih karaktera, kao recimo kćer moje prijateljice koja se prirodno nježno i zaštitinički postavila prema bratu kad se rodio, a imala je tek dvije i pol, i ona, za razliku od mene, nikad nije imala sa njom takvih problema, niti ljubomornih ispada. No, ona ima svoju borbu sa sinom, njemu pak treba potpuno drugačiji pristup nego njenoj maloj, ali oni su već veći i to je druga tema.