Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Nadstrešnica ili tenda ili grilje ili..

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

iste muke su i kod mene bile, izlaz iz DB na taracu od 30kvadrata, 2 velike klizne stijene duge po 2,5m svaka...
    gledamo prema jugu,jaki udari vjetra i velika povrsina su nas odgovorili od bilo kakvih tendi...(one na senzor bi se sklapale svako malo)
    isto nam je kisa na kantunima probijala,dobro to smo sanirali ali sada svejedno cim pada jaca kisa s vjetrom navlacim roletne....

nismo htjeli natkriti i napraviti glorijet da ne izgubimo zimi sunce a ljeti sam do ove godine morala klimu palit svako popodne jer bi bilo za poludit vruce...zatamnjena su nam stakla,imali smo i panel zavjese ali opet...

preporodile me bijele roletne na motor, kutije su skroz male i neupadljive,jedva se kuze....10 000kn za 4 particije/motora no spustila mi se temperatura u DB za 2-3 stupnja (sad palim klimu samo na odvlazivanje)! i konacno imam mrak ujutro u kuci!

ima jos rjesenja sa konstrukcijama na koje se ljeti navlace "pomicni krovovi" ali je to jaaaako skupo...
    imala sam negdje link sa firmom koja se samo bavi tim vanjskim konstrukcijama koje estetski jako lijepo izgledaju...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.07.2014. at 19:12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •