Pozdrav cure!

Pročitala sam vaše postove i jako je zanimljivo i poučno sve što ste napisale. Pročitala sam i te strane stranice koje ste preporučile. Sve zvuči jako logično, ali teško se snalazim u toj hrpi informacija. Kada bi i htjela nešto mijenjati u načinu života ne znam od kud bih krenula.

Mogu reći da imam neke simptome koji se navode za osobe s mthfr mutacijama: umor, nesanica, alergija,spontani pobačaji.
Imala sam 4 spontana. Najprije 2 misseda u 7 i 8 tjednu ( nije ni došlo do otkucaja), pa blighted ovum i nedavno još jedan missed u 11 tjednu (prestalo kucati srce).

Imam mutacije: mthfr heterozigot i pai heterozigot 4g/5g. Od ostalih nalaza: lupus neg.,protein c u redu, štitnjača u redu, za protein s nije bilo reagensa. Ugl. to je to od nalaza.
Po preporuci doktora pijem Folacin i Plibex već dvije godine! U ovoj zadnjoj trudnoći sam primala i heparin 0,4 i opet mi se desio spontani.
Mjerila sam i vitaminsko mineralni status ( u apoteci- ne znam kolko je to vjerodostojno!) i imam dovoljno svih vitamina, čak i folna i b vitamini su mi ok.

Po ovom što čitam trebala bih prestati s tom terapijom, ali strah me bilo što poduzimati na svoju ruku. Drugi tjedan idem u Petrovu i razmišljam da pitam doktora o tome , ali mislim da bi me popljuvao.

Jel ima netko da je razgovarao s nekim našim doktorom o tome?
Koje ste još pretrage radile?
Ako znate koji su točno preparati koji bi se trebali koristiti dajte neki link gdje se mogu naručiti.

Unaprijed hvala.