No, krasno, sve bolje od boljeg. Nemam komentara za tvoju neurologinju, nažalost, nije usamljen slučaj.

Možda je od svega najgore što sam bila kod "najboljih" i "najstručnijih" i uvjerila se da je njihovo vrijeme očito prošlo, moraš izvlačiti odgovore iz njih, a vidiš da na neka novija pitanja odgovore niti nemaju.

I kod mene je malo kompleksnija situacija, ne radi se "samo" o trombofiliji pa mi je već pun kufer nestručnosti, pogotovo kad se počnu miješati u domenu koja nije njihova specijalnost i bubaju gluposti pa me bude sramota njihove sramote.

Također, najbolje iskustvo imam s mojoj prim. ginekologinjom, tu ženu obožavam.

ALI, zbog kompleksnosti situacije, izašla sam iz njene domene. Ipak, ona je ta koja me je uputila na sva testiranja koja su joj pala na pamet, dala sve moguće uputnice pa se čudim kad netko kaže da svog ginekologa mora žicati za obične briseve. Jako ju cijenim i otvoreno mi kaže kad nešto ne zna i uputi me onomu tko bi možda mogao znati. Također, rekla mi je da najesen ide na seminar o trombofiliji pa će više znati. I veliki naglasak je na empatiji koju pokazuje, na običnim, izgleda nekim liječnicima davno zaboravljenim riječima utjehe, razumijevanja i suosjećanja.

Osjećam se k'o loptica koju prebacuju jedni drugima.