-
Preporuka bazen - aquapark između ZG i Ljubljane
molila bih preporuku za dobar bazen, što znači, naravno, čist, ali da ima puno sadržaja tipa tobogana, skakaonica..
znači neki aquapark
ne samo kupanje nego i zabava za klince (i velike)
negdje između zagreba i ljubljane (našli bi se s kumovima iz ljubljane)
može rh uz granicu, može slovenija
Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 05.07.2014. at 16:13
-
Meni osobno i mojim klincima je Tuhelj super, zanimljivo i po meni čisto, a u Sloveniji svakako Čatež (moji klinci nemaju osobne pa ne možemo) i navodno su Terme Olimja jako dobre.
-
Bili smo u Čatežu prošli mjesec. Svesrdno preporučujem. I unutra i vani ima goooomile svega i za male i za velike. Sve je čisto, ogromno. Zabavno.
Olimia isto tako dobro, no tamo sam bila prije par godina, iako vjerujem da je sada još više atrakcija.
No, ja sam fan slovenskih toplica
i meni se skoro sve jako sviđaju.
-
Meni je najbolji Aqualuna u Olimju, daleko drazi od Cateza.
-
I mi smo prošle godine bili u Čatežu, a ove godine idemo Tuhelj-Olimija.
Preporuka!
-
-
OLIMIA a ne olimpia. odmah kraj Kumrovca. Tamo je mali granicni prijelaz. ne treba vinjeta, jako je blizu granice.
-
Koliko je ulaznica. Znaci ro je u sloveniji
-
Koliko je ulaznica. Znaci to je u sloveniji
-
mi na kraju nismo bili, neš se zakompliciralo, kumovi su otišli u olimiju i kažu da je bilo odlično
tako da mi planiramo jedan vikend u 9. mjesecu
domy tu su ti cijene
http://www.terme-olimia.com/hr/aqual...o-vrijeme-2072
-
Meni je Olomoa mrak. Bas onak po gustu. Svi su tobogani koncentrirani na jednom mjestu pa je lakse paziti na djecu. Okolis je prekrasan.
Nekako mi se cini da je bolje ici preko Brezica. Tada nema niti troska nade cestarine.
E da. U Olimiji se i ja odmorim dok mi je Catez naporan
-
Zanima me, gdje ima u Zagorju ili Sloveniji dobar dječji bazen. Tuheljski vanjski nam je prehladan, tražimo nešto toplije, a ne preduboko za dvogodišnjakinju.
-
-
Osoblje foruma
-
Jezerčica zvuči odlično no mi smo pokuši jučer i odustali :/
Gužva je bila ogromna, čovjek na čovjeku, nema slobodnih ormarica za stvari, nema slobodnih lezaljki, u bazenu za bebe (koji ionako baš nije prevelik) se udomaćio nasukani kit sa svojih 40-ak godina i cca 100 kg, razvaljen po cijeloj dužini bazena u društvu svojih nekoliko prijatelja.... Tako da su u isto vrijeme roditelji sa malom bebom kupanje obavili u velikom bazenu :/
Uglavnom, Jezerčica da, ali samo radnim danom kad nije ovakvo opsadno stanje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma