Safran, ja se ne slazem sa tobom. Istina, nisu ljudi samo crni ili bijeli i vjerovatno smo svi u zivotu ucinili nesto cega se stidimo i zbog cega smo tad, u toj situaciji ispali losi, ali ako to nije situacija, momenat, tren, vec period u kom konstantno lazemo, podmecemo, glumimo, kakvi smo onda? I kakve veze ima sto su Marko ili Janko meni odlicni prijatelji/kumovi/komsije ako kuci Marko tuce zenu a Janko svoju godinama laze ljubeci je zatvorenih ociju dok zamislja drugu sa kojom krade svaki moguci momenat, kuci ga pravdajuci sluzbenim putem ili vecerom? Oni MENI nisu losi ali suprugama svakako jesu. I mislim da i ja imam pravo donijeti svoj sud o njima koji je svakako siri od subjektivnog dozivljaja. Kad mozes biti takav prema onome ko bi ti u zivotu trbao biti najblizi i ko je svoj zivot usmjerio ka zajednickom cilju (sigurno kao i sve mi uz mnoga licna i profesionalna odricanja), to te u mojim ocima zauvijek obiljezi. Ruznim biljegom. Pa cak i da je ta zena kuci glupa, debela, lijena i vjecno cangrizava, zasluzuje da zna na cemu je, na kraju krajeva, sami su je birali, zar ne?