Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
Jutros gledam neki FOX ili tako nešto, uglavnom ona glumica iz sex and the city, Samantha traži svog djeda.
Da skratim priču, on je 1938 napustio SAmanthinu mamu i njene dvije sestre, iz Liverpula odselio par milja dalje , ponovo se oženio, preživio ww2 i krajem 50 tih otišao u Australiju i tamo umro.

U drugom / nelegalnom / braku jer je po priči Samanthine mame jednu večer samo nestao, imao je isto troje djece o kojima se brinuo do svoje smrti.

Mislim da ovo mogu napisati jer je bilo na tv, jel tako?

E taj mi sklop nije jasan , njegov sklop, ono baš je gmazovski seronja
nije ni meni jasno
i iako život nije crno-bijel, postoje situacije koje su neprihvatljive, poput ove
ne slažem se sa šafran po tom pitanju - znači da bi svaku gadost, psinu ili štogod mogli smjestiti u tu o crno-bijelom životu
i kako je netko rekao, ljudski je osjetiti, pomisliti, ali to ne znači da trebamo ili je prihvatljivo i realizirati
i da, kažem i mislim da nekog tko vodi dvostruki život ne mogu smatrati kvalitetnom osobom i tu za mene nema filozofije tipa - što bi uopće bila kvalitetna osoba itd itd jer mislim da je u ovom slučaju i više nego jasno
ne znam kakva bi to necrno-bijela situacija trebala biti da vodim dvostruki život ili da ostavim svoju djecu i odem s drugim
posjedujemo razum koji nam omogućuje samokontrolu
jer sve inače može otići k vragu - a zbog čega? leptirića koji će kroz neko vrijeme izblijedjeti, a ostaju samo oni koji su povrijeđeni?