...dojiti onako mirno i dugo, kao dok je bio napr. 2 mjeseca?
Da li ova faza sa štrajkovima, kukanjem za vrijeme podoja i okretanje za svim i svačim, prođe? Ili ju zamijeni neka druga, slična?
Ja bih da opet imam mirnu maznu bebu na prsima![]()
...dojiti onako mirno i dugo, kao dok je bio napr. 2 mjeseca?
Da li ova faza sa štrajkovima, kukanjem za vrijeme podoja i okretanje za svim i svačim, prođe? Ili ju zamijeni neka druga, slična?
Ja bih da opet imam mirnu maznu bebu na prsima![]()
Proći će ta faza, al će doći neke druge![]()
Mislim da "mirnu, maznu bebu na prsima" više nećeš imati jer tvoje beba više nikad neće biti stara 2 mjeseca. Ali zauzvrat, doći
će neke druge prelijepe faze dojenja koje će te također veseliti i raznježiti![]()
Mamita legendo!
Ili zagriz do krvi sa zubima, ha...
cekana, super za ovo tvoje pitanje, i ja se oko iste stvari mucim.
mamita, zakon!
Hoće!
Meni se Leona sad sa dvije i pol godine zna tako divno šćućuriti u krilu, ko ptičica mala i ciki tako mirno i blaženo, da osjećam kako uživa sa svakim atomom svog malog bića![]()
Ajmeee, šta ćemo čekati dvije godine? Šmrc... ajd dobro, svako je dijete drugačije, bitno je da ima nade da se opet ufuraju samo u to
Ma, neeeeeeeecekana prvotno napisa
![]()
Ja se fakat ne sjećam kad je Leo prestala izvodit akrobacije, pa sam za svaki slučaj navela kolko imamo godina sad, za neku orjentaciju kako se na cici ponašaju dvoiplgodišnjaci![]()
Ko se to sprda sa mojim najdubljim i najiskrenijim osjećajima, a? Sram vas bilo![]()
a dok doji lijevu siku pravi ti figu desnom rukom :D
Moji su s 2-3 mjeseca imali tu fazu interesa za strop, zavjese, zvukove i sl., ali sa 6 mjeseci su baš bili super.
kloklo, mene je tvoja priča baš raznježila, danas cijeli dan o tome razmišljam![]()
Andrej sad ima trenutke da non stop okreće glavu okolo, izvija se i tako, a nekad baš tako blaženo i mazno siki i još me pri tome nježno dira po kosi. ma... nemam riječi kako je lijepo...ne moraš čekati 2 g.![]()
Nije ni K. cijelo vrijeme u pokreto, i on ima blažene faze, ali obavezno vesla drugom rukom dok sisa
e, to veslanje mi je strašno poznato))
Moj se već sad roštilja s cicom u ustima...Ne usudim se pomisliti što će biti za koji mjesec!
Mirno dojenje...buahahaha.
Ali noću doji mirno, zar ne?! Haha