Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Nepravilan zagrizaj

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno Nepravilan zagrizaj

Kcerka od 4 ipo godine ima sve zubice i jedinice doljnje vec se klimaju i samo cekamo kad ce ispast.Problem je u tom sto su joj doljnji zubici preko gornjih znaci nepravilan zagrizaj,kod dr. smo jucer bili i dobili informaciju cim doljnje jedinice i gornje jedinice izrastu ako se nebi popravile same od sebe da ce dobit stapic koji ce grickat i nocnu protezu.
    Citajuci po netu nigjde nisam nasla da vec od pete godine moze se nosit aparatic.
    interesuje me i da li ko ima kakvog iskustva s tim kako je proslo i koliko dugo je nosen aparatic.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj buca007 prvotno napisa Vidi poruku
    Kcerka od 4 ipo godine ima sve zubice i jedinice doljnje vec se klimaju i samo cekamo kad ce ispast.Problem je u tom sto su joj doljnji zubici preko gornjih znaci nepravilan zagrizaj,kod dr. smo jucer bili i dobili informaciju cim doljnje jedinice i gornje jedinice izrastu ako se nebi popravile same od sebe da ce dobit stapic koji ce grickat i nocnu protezu.
    Citajuci po netu nigjde nisam nasla da vec od pete godine moze se nosit aparatic.
    interesuje me i da li ko ima kakvog iskustva s tim kako je proslo i koliko dugo je nosen aparatic.
    nije stvar u godištu djeteta nego u trajnim zubima
    dakle, tko ranije dobije trajne zubiće, ranije može početi nositi i aparatić

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Moja isto ima 4 i pol i sutra idemo kod zubara po nocnu protezu. Ne znam kako se na hrvatskom kaze ( ne da mi se guglat)...ima kreuzbiss i s vremenom se pogorsava. Nadam se da se zubar nece predomisliti. Osjecam se bolje da se vec sada krene sa korekturom, tako da trajni zubi pravilno rastu.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam procitala da se intervenira od 4. godine ali samo u malo "zescim" slucajevima.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Narucite se ortodontu, mobilni se i nosi samo dok i a djecjih zubica.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •