Zanima me kako da spojim tablet na mobitel. Znaci na mobu imam internet pa me zanima kako da dobijem to na tabletu prek moba. Probli smo bluetoohom ai nece
Zanima me kako da spojim tablet na mobitel. Znaci na mobu imam internet pa me zanima kako da dobijem to na tabletu prek moba. Probli smo bluetoohom ai nece
Na mobu pronađi dijeljenje veze.. Stavi ON izbacit će ti šifru
Na tabletu uključi WiFi ukucaj šifru moba.
Tako ja spajam vezu 2mobitela..trebalo bi biti isto
Ne kuzim kak mislis djeljenje veze. Mislis blootooth ili..
Vidi da li ti ovo išta pomaže - tu bi trebale biti upute za to što trebaš:
http://www.youtube.com/watch?v=Y8plz9eFYiI
Naravno, to vrijedi ako imaš android operativni sustav na oba, inače nula bodova.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 08.07.2014. at 13:25
Ne ne...dijeljenje internetske veze. Kad to uključiš tablet će tražiti vezu preko Wifi. Kada ti na tabl otvori među ponuđenims tvoj mob traži spajanje. Onda ukucaj u tabl šifru koja će ti se pojaviti na mobu. Valjda sam uspjela objasniti
1. Mob..postavke...djelj.intern.veze...uključi
Pojavit će se lozinka
2.korak.tablet...wifi-uključi...traži int.vezu(govorim napamet jer mi nije pri ruci drugi mob ali spajanje ide na sličan način kao bluetooth...samo prati)on ti izbaci svaki internetski signal...ti pritisni onaj od tvog moba...traži ti šifru moba....ukucaj
3.mob...moguće da ti mob traži potvrdu ne sjećam se napamet
Pokušaj ovako,korak po korak,ukoliko na mobu imaš uopće opciju za dijeljenje intern.veze
Na mom mobitelu se ide:
Postavke -> Bežični prijenos i mreža -> Tethering i prijenosni hotspot
i onda tu klikneš kvačicu na prijenosni Wi-Fi hotspot
Još si moraš namjestiti Postavke prijenosnog hotspota (tu se može promijeniti ime mreže/hotspota i lozinka - obavezno stavi lozinku da ti se ne spoji netko sa strane)
Na tabletu uključiš wi-fi , nađeš tu mrežu koju si postavila na mobitelu i ukucaš lozinku (tako spajaš i laptop na mobitel)
Posljednje uređivanje od mirjana : 08.07.2014. at 14:38