Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 324

Tema: što je neoprostivo u braku

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, totalno se razlikuje ono sto mi je bilo vazno pred 15 godina i danas. Moj razvoj je uvjetovao i brak. Krenuli smo u nekom smjeru. Da je MM netko drugi, vjerojatno bih druge kvalitete znala cijeniti. Ovako su mi bas super ove njegove.
    Aaa, evo i nastavka! Da, baš to, mislim isto! Na moj razvoj je sigurno utjecao brak s njim, čak i puno više nego roditeljski odgoj.
    Posljednje uređivanje od šafran : 12.07.2014. at 06:00

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku

Npr., ja sam se oduvijek divila njegovoj strpljivosti i smirenosti u svakoj situaciji pa sam i ja danas puno duljeg fitilja nego nekada.
    Ali ovo mi sad već polako bode oči, mi svi tu nešto jako žestoke ženske, dok su nam muževi sve neke miroljubive dobrice, hmm

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Da se pogledavam s najvećim ljepotanom koji u razgovoru ispada simpa i pametan, onog trenutka kad bih čula da je član ili simpatizer neke desne stranke (dakle, podržava taj tip svjetonazora), izgubila bih svaki romantičan interes. Možemo nastaviti razgovor, možemo postati čak i prijatelji, ali sebe na mogu zamisliti u intimnom odnosu s takvom tipom osobe, prevažno mi je to.
    Zuska jel ovo govoriš iz današnjih cipela, ili si i sa 16 tako razmišljala i prema tome birala?

Pretpostavljam (ali samo pretpostavljam, jer kod tebe se nikad ne zna) vjerojatno govoriš iz današnjih cipela, jer gdje je tu ona iskra koja se odma pretvori u požar, znaš, ono zaljubiš se ko tele i gledaš u njega ko tele, i ništa ne vidiš, čak ni to da si tele, kako to obično biva kad čovjek sretne ljubav svog života, dođe iznenada, udari ko grom iz vedra neba, pomuti razum, i ne ostavi ni zeru prostora ikakvim kalkulacijama. I sad ako čovjek tj. ljudi imaju imalo sreće, ne ostavi totalnu pustoš iza sebe, kako se to zna destiti sa takvim osjećajima, nego se s vremenom pretvori u nešto lijepo, puno mirnije i postojanije, kao što je ljubav.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da se još malo jasnije izrazim, jer se nas dvije ne razumijmo uvijek baš najbolje Gorljivost i strastvenost, a takva si čini mi se, ono, u suštini, mi ne ide baš ruku pod ruku sa kalkulacijom. U tom konktestu pitam.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sa fasistom i podrzavateljem bilo koje ekstremne ideologije, ne bih bila ni ja!

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ma ne bi ni ja, naravno, danas. Ali se pitam, što bi bilo i da li bi bilo da sam se sa 16 zaljubila u jednog takvog, a da recimo još nisam bila svjesna o čemu se tu točno radi. U zadnje vrijeme ima nešto hrpu dokumentaraca na tu temu, živost i nacisitičkih i islamističkih, safilističkih pokreta danas tu na zapadu u koje srljaju mahom jako mladi ljudi, tinejđeri, prijatelji, zaljubljeni mladi parovi, pa onda ispovijesti petanestak ili više godina kasnije nekih maloborjnh koji su se uspijeli izvući.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ali evo religija recimo. ateizam mi je važan. i jasno ga izražavam. i ne doživljavam ga kao svoju intimnu ideju, nego dapače imam jasno i artikulirano mišljenje o organiziranoj religiji, osobito u ovoj zemlji. i smatram da radim za dobrobit svoje djece kad i odgajam u ateističko humanističkom svjetonazoru. i sad recimo moj muž vjeruje u boga. i ne da ne vidi problem u vjeronuaku u školi, nego mu se podrazumijeva da je za djecu dobro da idu na vjeronauk. i kako sad na zelenu granu? tako da netko radikalno promjeni svoj stav? pa što nije onda efikasnije naći nekog tko nam je već po guštu?
    mislim, dozvoljavam da neki ljudi nemaju i ne žele imati tako razrađene stavove i da će oni eventualno i postići neki kompromis, ali morate dozvoliti da postoje ljudi koji svoj ateizam, femnizam itd. doista doživljavaju bitnim dijelom identiteta i to se reflektira i na odgoj i na interese. i nisu ti ljudi zato ekstremni ili nefleksibilni generalno. nego su im neka pitanja važnija nego nekima od vas. i to je ok.
    ista stvar je s muzikom. ako je glazba osobi važna i puno ju konzumira i najviše voli kuhati nedjeljni ručak uz arije koje izvodi renata tebaldi, onda je nemoguće da u ime fleksibilnosti i tolerancije i nezaguljenosti i možebitne ljubavi sluša rozgu ili seve. uši bi mi prokrvarile :stigmata:!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

MM naravno samo hipotetski i za potrebe prošlog posta vjeruje u boga, ako je itko sumnjao

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ne znam
    poznajem dosta ljudi koji su u skladnom braku gdje je jedan ateist, drugi vjernik
    ili gdje su različitih vjera
    jedni su bili u braku pedesetak godina, do njegove smrti
    a bome znam i onih gdje mi nije jasno što ih točno veže, koliko su različiti

kako netko reče - presloženo je to da bi mogli (pro)cjenjivati što je kome (ne)podnošljivo

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pa naravno. nisam ja ni mislila da nema međureligijskih ili religijsko-ateističkih brakova. nego sam se osvrnula na konstantna uvjeravanja na ovoj temi da to nije toliko važno i da se nije dobro biti isključiv. pa sam na vlastitom primjeru, kada više nisam znala kako, objasnila da eto postoje i ljudi kojima to jest jako važno i objasnila zašto.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Da se još malo jasnije izrazim, jer se nas dvije ne razumijmo uvijek baš najbolje Gorljivost i strastvenost, a takva si čini mi se, ono, u suštini, mi ne ide baš ruku pod ruku sa kalkulacijom. U tom konktestu pitam.
    opet ovisi o osobi
    netko će popustiti pred gorljivošću, netko neće
    pa imao i 16 godina

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Žene s ružičastim naočalama.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sasa, meni je savrseno jasno o cemu ti govoris. Postoji razlika izmedju osobe kojoj su narodnjaci ne samo glazbeni ukus nego i stil zivota, nacin razmisljanja.

Ali da prekrizim nekoga tko, eto, na svadbi zaplese uz narodnjak ili se nadje u klubu gdje prije ponoci puste nekoliko narodnih pjesama, mada to inace nije njegov ukus... to mi je ekstremizam i iskljucivost.

Eto, nadam se da je sada jasnije sto ja osobno smatram iskljucivoscu i gdje su granice tolerancije o kojima ja pricam.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Gledam isključivo iz današnje pozicije, da sad pokušavam novu vezu, brak.
    Naravno da je ova pozicija jedna sasvim drugačija situacija, nego kad sam imala 17 godina.
    Kao što sam i rekla MM i ja smo zajedno rasli, mijenjali se i ostalo što s time ide, ali ja danas nemam ni volje ni vremena s nekim rasti, nadograđivati se i tko zna što sve ne slijedećih 20 godina.
    Danas točno znam što želim, a što nikako ne želim i naravno da su kriteriji puuuuno viši.

Ne bih se kladila da je MM bio "savršen" na prvi pogled, kao i ja njemu, nego bih prije rekla da smo imali sreće s nekim osnovnim sličnim životnim uvjerenjima i velikom voljom za rastom, mijenjanjem, napredovanjem,... (I sad smo si savršeni).

Inače neki dan ispunjavam neku fejs anketu i kažem mužu kako je ispao 94% savršen i kako ja njega uvijek hvalim da je takav, a on meni kaže da i on mene uvijek hvali da sam ja njegov Atila, bič Božji.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sasa, meni je savrseno jasno o cemu ti govoris. Postoji razlika izmedju osobe kojoj su narodnjaci ne samo glazbeni ukus nego i stil zivota, nacin razmisljanja.

Ali da prekrizim nekoga tko, eto, na svadbi zaplese uz narodnjak ili se nadje u klubu gdje prije ponoci puste nekoliko narodnih pjesama, mada to inace nije njegov ukus... to mi je ekstremizam i iskljucivost.

Eto, nadam se da je sada jasnije sto ja osobno smatram iskljucivoscu i gdje su granice tolerancije o kojima ja pricam.
    Pa ovo nije nitko napisao.
    Evo moje dijete jučer pjevuši po kući "okus mentola, leden dah" i urnebesno se zabavlja. Nemam pojma gdje je čuo pjesmu.
    Ili npr. njegov trener se zove Ante, pa smo dijete i ja zavijali po kući Aaaaaaaaaaaaaaante, okani me se, sve ga ti,... i tako danima, pa se za sad nitko nije, od nikoga rastao.

Ali mi je zato bilo vrlo bitno kad je dijete slavilo rođendan da mu snimim sate i sate glazbe, lijepe, zabavne, plesne, vesele, ali ne cajke i slično, nego ono što je nama prihvatljivo.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Zuska jel ovo govoriš iz današnjih cipela, ili si i sa 16 tako razmišljala i prema tome birala?
    Ček da se sjetim... Ne, ali jesam sa 17 Gle, ja sam u 8. razredu počela čitati Danas. U srednjoj sam već imala stavove slične onima danas, samo ih nisam znala baš objasniti.
    Kužim tvoju poantu, naravno da ćemo se u srednjoj školi pokusirati na izgled, duhovitost i sl., a vremenom ćemo postajati sve isključiviji i izbirljiviji jer se konstantno izgrađujemo i formiramo.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Aaaaaaa! Pa dobro, Mamica, jel itko ovdje spomenuo da bi se razveo zbog toga??? Govorimo o glazbenom ukusu, a ne o incidentima.

I potpis na Sasu, sve je lijepo objasnila.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Ček da se sjetim... Ne, ali jesam sa 17 Gle, ja sam u 8. razredu počela čitati Danas. U srednjoj sam već imala stavove slične onima danas, samo ih nisam znala baš objasniti.
    Kužim tvoju poantu, naravno da ćemo se u srednjoj školi pokusirati na izgled, duhovitost i sl., a vremenom ćemo postajati sve isključiviji i izbirljiviji jer se konstantno izgrađujemo i formiramo.
    Ok, razumijem, jesam i ja, u biti sam bila dosta politična za tako ranu dob, jedino što se danas ne bi mogla baš zakleti da ne bi u ime ljubavi, tada, u to doba, bila spremnija na kompromise i odstupila od nekih stavova, pa makar napravila tešku glupost u životu, koji mi i nisu s obzirom dob tada bili potpuno jasni i uobličeni kao što su danas, što dolazi sa godinama i životnim iskustvom. Makar, možda bi se i iznenadila, ali to ne znam.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja volim Čerge, i našu i onu grčku Pokrene me taj ritam odmah, kad sam negdje u nekom društu, gril, cuga i tako to, a to se pusti (recimo jučer na Sommerfestu u vrtiću), a volim i onu Severininu 30te i Grad bez ljudi

I ne mogu si zamisliti svadbu na kojoj svira jazz ili flamengo, koje jako volim i svira mi manje više stalno i doma i u autu.

Ja sam tipična podjeljena ličnost, ili

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Inače volim jako i cigansku glazbu Ima mi nešto što niti jedna, današnja, zapadnjaka glazba nema, iako ne znam točno riječima opisati što, nešto unutra osjećam kad je slušam. A pod zadnje sam otkrila i neke afričke ritmove koji mi diraju dušu, iako riječ ne razumijem.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

A da , a kod Rozge ne osjećam ama baš ništa, u biti, ide mi na živce svaka njena pjesma, a i njen glas, iako mi je ona ok, nemam ništa protiv, ono, što znam o njoj eto preko medija.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Inače volim jako i cigansku glazbu Ima mi nešto što niti jedna, današnja, zapadnjaka glazba nema, iako ne znam točno riječima opisati što, nešto unutra osjećam kad je slušam. A pod zadnje sam otkrila i neke afričke ritmove koji mi diraju dušu, iako riječ ne razumijem.
    šafranice, dijelimo ljubav i prema glazbi

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4

Evo jedna za moju dušu u znak pomirenja. Živili.

Eto da mi dragi zna ovako odsvirat i otpjevat zanemarila bih i malog pišu

Romska glazba je i meni draga..ima nešto šta dira u dušu

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Carmina, ideš i ti na špicu

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Baš sam htjela pitati

Aaa najbolji gitarski rif svih vremena

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Može,može...oće bit scena gdje ekipa ko fol ide u wc pa biježi kroz ponistru,a ja sidin i pitan se kamo su svi nestali.

Mislila san stavit najnoviji "hit" N.Celzijus "Karrrranfili" al bojin se bilo bi

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Neće, tako mi očiju, ima da budemo baš onakve kakve jesmo, zaguljene i prgave

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Optimistica ostavila sam nešto za tebe na obiteljskom kreativnom kutku, nadam se da će ti se svidjeti

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Optimistica ostavila sam nešto za tebe na obiteljskom kreativnom kutku, nadam se da će ti se svidjeti

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nekako mislim da veličina muškog spolnog organa ne bi trebala biti uopće spominjana u temi neoprostivosti u braku.

To bi trebalo moći oprostiti Iako, teško da se to ne sazna i prije braka, ovako ili onako, pa se uđe u isti otvorenih karata.

Mislim da se čovjeku koga volimo i s kojim dijelimo život, može oprostiti skoro sve. Ako su valjani razlozi postupaka i ako se ne ponavljaju. Što očekujem i za sebe. I ako onaj koji pogriješi želi oprost,

Usput, mislim da muškarac treba imati bar dvije velike stvari : plaću i srce. Ona treća na koju ste pomislile, je predivan bonus i baš dobro dođe. Ma, moramo se i malo nasmijati. Brak nije ni malo lagana stvar.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Beti ti to ovo za plaću ozbiljno?
    Meni je bitno da je uz mene kada mi treba. Nismo dugo u braku ali svakojakvih situacija je bilo i uvijek je znao prepoznati koliko mi treba.
    O prevarama mi je teško pričati jer sam dijete iz lošeg braka koji je prevara obilježila i na kraju rastepla, ali nisam sigurna što bi i kako bi.
    E da i ja sam ateist on vjernik

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako mislim da veličina muškog spolnog organa ne bi trebala biti uopće spominjana u temi neoprostivosti u braku.

To bi trebalo moći oprostiti Iako, teško da se to ne sazna i prije braka, ovako ili onako, pa se uđe u isti otvorenih karata.
    Potpis na ovo, a bome začudilo me i ono da je impotencija neoprostiva - s obzirom da sa godinama muškarci sve više znaju imati problema sa tim, ne bih im rado bila na mjestu ako njihove žene smatraju da je to neoprostivo.

oko 5% muškaraca u dobi od 40 godina i između 15-25% u dobi od 65 godina suočava se s ovim problemom
    http://www.plivazdravlje.hr/bolest-c...potencija.html

Pa to valjda spada u ono "u dobru i zlu", ili?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to valjda spada u ono "u dobru i zlu", ili?
    pusti, još smo mlaadee

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, to sto ti kazes relativno je kao i placa.
    pogotovo velika u ovim vremenima.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pusti, još smo mlaadee

(Mislim da smo ista generacija ako ti godina u nicku znači ono što mislim. )

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mlade i nezasitne. Da mi je momak Impotentan ili da mu se digne svaki deseti put na mene, nebi mi postao muž sigurno. A ako mu padne sa 65, a hebes ga, nije to isto
    Posljednje uređivanje od Trina : 13.07.2014. at 01:38

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Mlade i nezasitne. Da mi je momak Impotentan ili da mu se digne svaki deseti put na mene, nebi mi postao muž sigurno. A ako mu padne sa 65, a hebes ga, nije to isto
    Ma to, zato i pitam - jer je naslov "Što je neoprostivo u braku", a ne "prije braka", pa mi nije bilo jasno.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Odavno je ovo postalo "sto je neoprostivo prije braka" negdi nakon par postova. Isfilozofirali smo,čini mi se da nije prvi put

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni je neoprostiva- sebičnost. Možda to nije dovoljan razlog za odlazak, za razvod, ali...živjeti s nekim tko je apsolutno usmjeren na sebe i svoje potrebe, tko stalno samog sebe stavlja u prvi plan, ispred djece i obitelji, tko će nešto napraviti samo ako iz toga ima sam neke koristi...to je užasno teško. Tu rijetko kakav razgovor pomaže, takvi ljudi nisu svjesni svog ponašanja, misle da se svi tako ponašaju i da to tako treba biti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

...

Eto, nadam se da je sada jasnije sto ja osobno smatram iskljucivoscu i gdje su granice tolerancije o kojima ja pricam.[/QUOTE]

mamice tvoja sam istomisljenica. Potpijem te od rijeci do rijeci.
    I cure racunajte na mene na spici

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto, bas sam sad malo razmisljala i ja. Mislim da se na kraju sve svodi na to da mi je bitno da je mom muzu stalo do naseg odnosa i da se trudi. Ako to postoji, preko svega bih mogla prijeci...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, bas sam sad malo razmisljala i ja. Mislim da se na kraju sve svodi na to da mi je bitno da je mom muzu stalo do naseg odnosa i da se trudi. Ako to postoji, preko svega bih mogla prijeci...
    Potpis.
    Iz ove perspektive mogu svasta pricati ali kad bi se stvarno nesto desili pitanje kako bi reagirala.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Iz ove perspektive mogu svasta pricati ali kad bi se stvarno nesto desili pitanje kako bi reagirala.
    Mislim da je tako svakome. Jedno je hipotetska situacija, a drugo je život.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a da. ja u stvari mislim da rijetko koji brak preživi nevjeru. baš rijetko koji. sad imamo u glavi da bi oprostili, al nije to lako. i uvijek imamo u glavi da smo ipak mi te prave, a prevaru gledamo kao na neku kratkotajnu slabost, ono, jednonoćnu avanturu. i ako nije jednonoćna, mi smo te koje smo bolje, pametnije, ma sve, i kad vide da bi nas mogli izgubiti, u suzama mole za oprost.
    u stvarnom životu i to je rijetko.
    kad se sazna, teško je vratiti povjerenje, teško je živjeti ovom, kako bi rekao kundera, nepodnošljivom lakoćom postojanja kao prije nevjere.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Prežive brakovi u kojima druga strana nikad ne sazna, pod uvjetom da su se stvari dobro posložile, da prevara nije bila tek posljedica nekog dubljeg problema među supružnicima.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Prežive brakovi u kojima druga strana nikad ne sazna, pod uvjetom da su se stvari dobro posložile, da prevara nije bila tek posljedica nekog dubljeg problema među supružnicima.
    To sam htjela napisati. Na žalost, znam za neke veze i brakove koji super funkcioniraju, a jedna strana je imala, još uvijek ima vezu ili povremeno skrene sa strane.

Ovako na brzaka, sjetila sam se tri para, u dva slučaja riječ je o muškoj, u jednom o ženskoj osobi, u sva slučaja riječ o našoj (plus minus par godina) generaciji, a u jednoj o paru koji ma odraslu djecu ( u 20-ima i 30-ima).

Ono super funkiconiraju znači da po onome što vidim, međusobno se slažu i grade/održavaju svoju budućnost dosta složno, ništa drukčije od ostalih parova.

Za jedina dva para za koja znam da su se rastala/odvojila u posljednjih godinu dana nije se radilo o prevari ni o drugoj osobi, već neslaganje u karakterima, pristupu odgoju djeteta.

Znam da osobno iskustvo nije statistički relevantno, ali zanimljivo mi je podijeliti sad kad se sjetila primjera.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a da. ja u stvari mislim da rijetko koji brak preživi nevjeru. baš rijetko koji. sad imamo u glavi da bi oprostili, al nije to lako. i uvijek imamo u glavi da smo ipak mi te prave, a prevaru gledamo kao na neku kratkotajnu slabost, ono, jednonoćnu avanturu. i ako nije jednonoćna, mi smo te koje smo bolje, pametnije, ma sve, i kad vide da bi nas mogli izgubiti, u suzama mole za oprost.
    u stvarnom životu i to je rijetko.
    kad se sazna, teško je vratiti povjerenje, teško je živjeti ovom, kako bi rekao kundera, nepodnošljivom lakoćom postojanja kao prije nevjere.
    Pa sad.... Ako je nevjera obostrana i prešutna navika, ima toga.... Znam takve slučajeve. Ali mora postojati ravnoteža, ne znam kako bih to objasnila, "milo za drago" nije prava riječ, nego više ono - ne zamjerem mužu/ženi ono što je i moja slabost.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a valjda. ja ne znam za takve. za ovo - dok se ne sazna - to da. ali ovo da on ima sa strane i ona ima sa strane i sve to funkcionira fakat nisam čula. osim one komaje

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Pa nije baš tako ni u komajama, on može više, one ne

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A ne vidim da se spominje novac.
    Meni je nezamislivo da svatko ima svoj novac. Tu ne mislim ono dogovorno ja ću platit kredit ti režije sa svoje plaće. Nego recimo znam jedan par njemu se sa plaće skida kredit za stan ona rješava sve ostalo plus nekad i njemu mora dati za đeparac. Slučajno znam kakva su im primanja pa znam da njemu nakon kredita ostane otprilike koliko i njoj nakon režija ali ona od ostatka rješava hranu, odjeću, knjige i sve ostale potrepštine on većinu potroši na sebe, cigare, cugice i tako to.
    Meni je to nenormalno i nezamislivo. To kad sam kroz razgovor skužila i zgrozila se a ona najnormalnije priča o tome.
    Mislim da mira u kući ne bi bilo da on spiska pare u birtiji a ja ne znam kako djeci kupiti osnovno.

Stranica 5 od 7 PrviPrvi ... 34567 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •