Results 1 to 50 of 62

Thread: Flexa kreveti na kat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma apricot's Avatar

nema nigdje
    ni u austriji
    nigdje

steinhoff ju je preuzeo
    kao i emmezetu
    pa kod nas sada emmezeta guta kiku

vidi austrijsku, gore lijevo
    http://www.kika.com/at/home/

Cathy's Avatar

Quote Originally Posted by apricot View Post
    nema nigdje
    ni u austriji
    nigdje

steinhoff ju je preuzeo
    kao i emmezetu

A gle, kakva je kupovna moć nije niti čudno.
    Kada sam vidjela neke cijene u Kiki bilo mi je fizički zlo, pogotovo onih nekih prigodnih artikala za Uskrs i Božić.
    A i sitnice za kuću i namještaj bili su skupi. Možeš ti imati lijep namještaj ali ne po tim cijenama i onda se čudiš kada propadaš.
    Sjećam se još kada smo šli u Graz u šoping, nikada nismo ništa kupili u Kiki jer je bilo preskupo.(A bilo je jedno vrijeme kada sam bila pri lovi)

Mi imamo flexu na kat (ali je "kat" još neraspakiran u garaži, čeka da seka naraste). Već sam i zaboravila da smo ju skupo platili. Kupili smo krevete, ladice i ogradice s obje strane i za donji dio (donji izgleda potpuno isto kao i onaj koji ide na kat, ima otvor samo s jedne strane kod nogu). Mislim da smo naletili na neku akciju u Lesnini, prije cca godinu i pol, a isporuku smo čekali sigurno 6 do 8 tjedana.

Mi nismo htjeli ništa od ovih "daskastih" kreveta, bilo iz dućana, bilo od stolara, sa zatvorenim stranicama jer je soba jako mala, i nismo htjeli sve zatvoriti, baš nam se sviđao taj flexin model kreveta... mislim da smo tražili nešto slično, bilo je kreveta tog tipa i na njuškalu, ali nekako smo rekli - ajde, kupit ćemo, kao, spavat će u njima 15 godina . (mislim da sam tad čitala ovdje neku staru temu o tome).

U ovih 15 mj. je taj krevet doživio puno skakanja, i to ne jedno, nego i po dvoje djece, povlačenja ogradice dok se penje posvukuda, spavao u njemu malac sam; ja i on; ja, on i beba; on i tata... madrac nismo kupili njihov (ali jesmo neki malo bolji/skuplji). Uglavnom, mi jesmo zadovoljni flexom, ali ne znam kakvi su drugi - jeftiniji kreveti takvog tipa, nemam s čim usporediti.

Quote Originally Posted by apricot View Post
    nema nigdje
    ni u austriji
    nigdje

steinhoff ju je preuzeo
    kao i emmezetu

Vidi gle! Gledam ju pod redovno kad idem na posao i nisam ni primjetila da se sad zove KikaLeiner. Vidi se koliko me zanima - bezobraznazna skupoca,a nis posebno.