Results 1 to 50 of 221

Thread: Prijava na natječaj za posao u vrijeme trudnoće

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma Bubica's Avatar

u kontekstu ovoga što i Zuska spominje, ja nikako ne kužim kako je isto da li netko boluje od dijabetesa ili nekih srčanih bolesti i u visokom je stupnju trudnoće. Mislim, za trudnicu znaš da mora roditi i da je neko vrijeme neće biti.
    Nisu sve dileme jednako teške, svi djelatnici/ce koje smo primili u zadnje vrijeme (spasio nas institut premještaja iz jednog dijela državne/javne službe u drugu) su ili mlade žene bez djece ili s djecom predškolske dobi. To je nešto u čemu u firmi uopće ne želim raspravljati, iako, naravno svi potežemo kad ne netko na bolovanju, ali isto se događa kada sam i ja išla na bolovanje ili bilo tko od nas. Ali ova situacija s javljanjem na natječaj u višem stupnju trudnoće mi je baš dala misliti

Zuska's Avatar

Quote Originally Posted by Bubica View Post
    Ali ova situacija s javljanjem na natječaj u višem stupnju trudnoće mi je baš dala misliti
    Pa i meni, da znaš. Najprije sam potpuno odbacila tu mogućnost, ali sa žaljenjem. I onda mi je par frendova i frendica reklo, a zašto? I dali par argumenata kao vi ovdje. I onda sam se odlučila javiti, ali i dalje nisam na čisto kako u teoriji razriješiti tu situaciju da svi budu ok i da se zakoni poštuju.