Ja sam već rekla da je to tip situacija u kojima ja osobno biram stav Mijenjam svijet... Odnosno, ponašam se u skladu s vlastitim moralnim načelima u dobroj vjeri da i drugi rade tako. Sad ćete reći da sam naivna, ali nisam uopće, samo ne vidim kako moje pristajanje na sadašnje nepravde pomaže da se one razriješe.
U životu sam bila na jednom razgovoru za posao, ne neki naročiti, tek za platit režije kratkoročno iz moje perspektive, trudna 5 mjeseci, taman toliko da sugovornik nije siguran jesam li trudna ili imam šlauf. Nisam jednom riječju spomenula trudnoću, ali sam otvoreno iznijela stav da to nije posao mojih snova, već posao koji sam spremna radit najbolje što znam dok ne naiđe nešto što više odgovara mojim osobnim preferencijama. Nisu me otvoreno pitali o trudnoći, ali su pomno promotrili moju figuru... i nazvali me nakon dva tjedna. Meni se u međuvremenu ukazala, po meni, bolja prilika, i tako me ovi s razgovora nisu zaposlili. Kasnije u nekoj strci su me zvali da im pišem testove i kad sam ih donijela, tajnica me pitala: Gospođo, ste vi bili trudni ili ne? Odgovorila sam joj: Nikad nećete znati.. u šali i na tome smo ostali. Jesu li me nazvali nakon što su zaključili da nisam trudna ili su bili spremni na takav hazard da ja trudna radim sljedeća tri mjeseca, ne znam...