Quote Originally Posted by AndrejaMa View Post
"panična armatura" .... jesam se nasmijala i podsjetila.... i ja imala sličan prijevod.... nikako skužiti.... a kad nam neki prevoditelji koriste google prevoditelj i nemaju pojma o struci čiji tekst prevode.....

mene zanima ishod prijave na natječaj..........

a i ovo sa više djece na razgovoru za posao... ja bila na razgovoru kad sam imala troje.... i bila im savršeni kandidat.... zaposlili me jer su mislili da više neću imati djece....(nisam ni ja....)... kad za par mjeseci - ja trudna.... i to sa blizancima.....
i što sad to znači da ja više nisam kvalitetan radnik jer imam puno djece? i da sa razumijemo, u 9 godina, koliko ima najstarije djete nisam nikad bila na bolovanju....
Pa naravno... Majka puno djece i te kako će se potruditi da zadrži svoj posao i na njemu napreduje, da sve to skupa uravnoteži. A organizacijske sposobnosti su definitivno najbolje kod takvih osoba (jer su uvježbane od doma). Kažem ja - majke su najpouzdanija radna snaga. Samo ih treba imati "s preklapanjem", tj. barem dvije, da ih ne trefi bolovanje baš istovremeno. To će često uvidjeti žena rukovoditeljica, a muški ne baš tako često iako ima i toga. Možda bi bilo i više da nisu tako gadni uvjeti okoline. Tja, valjda će i to sve doći na svoje. Ako imaš minimalnu rezervu pouzdane radne snage (a to su roditelji, majke ali i očevi) i još im daš recimo fleksibilno radno vrijeme ako je to ikako moguće, jer nisu svi poslovi takvi, velika je vjerojatnost imaš odličnu i pouzdanu radnu snagu. Znam ja to iz svojih cipela (bila u obje uloge). Današnjem poslodavcu uvijek ću sa zahvalnošću pamtiti to što sam mogla voditi dijete po bolnicama i terapijama dulje vrijeme. Nikada mi nisu radili probleme. A ja sam gledala da odradim posao kako god sam znala bolje iu rokovima, popodne i po noći doma, kako god...