-
Recite mi da sam luda
Pokrećem temu iz očaja i unaprijed se ispričavam ako je trebala biti negdje drugdje.
Mene već znaju kao paničarku ali ovaj put sam stvarno zabrinuta. Trudna i zabrinuta. I ne mogu si pomoć.
Sad sam 31 tt. I od prošle subote sam počela osjećati lagano manje bebinih pokreta. Počeli su se prorijeđivati, nisu više jaki kako su do tada bili - to se znalo lijepo vidjeti na trbuhu kad je lupala, sad je to kao prigušeno i manje ih je, toliko manje da se jedan dan micala 4 puta dnevno po najviše 20 minuta.
Nisam odmah dizala paniku, pričekala sam dva dana i na kraju sam ipak otišla na pregled. Zapravo, otišla sam na više pregleda i to 2 ultrazvuka i 4 ctg-a do kraja tjedna. Na UZV sve u redu, beba se miče, protoci su dobri, ima dobru kilažu, dobro je napredovala od zadnjeg pregleda.
CTG svaki uredan, vidi se da se beba miče kako su mi objasnili, dobri su otkucaji.
I sad si vi mislite - dobro, ova je stvarno luda. Ali problem je što su se ti pokreti prorijedili i od bebe koja se baš lijepo ritala došla sam do bebe koja se tu i tamo pomakne, ti udarci su nježniji i rijeđi, stvarno. Doktori imaju svaki svoju teoriju - uglavnom da beba ima manje mjesta kako raste i da se na CTG-u jasno vidi kad se miče - a ja to ne osjetim. Ja se pitam što će biti još u iduća 2 mjeseca, tek onda neće imat mjesta i kako ću je onda osjetit!
Nitko se nije zabrinjavao, rekli su da kad osjetim da je mirna provjerim s Baby Watcherom. Bila sam i privatno i u Petrovoj.
Sad više ne znam jel to normalno, da li ima smisla otići po još jedno mišljenje, da li pretjeujem...što?
Jel se nekome još desilo slično? Samo mi nemojte pisati kako vas beba lupa 24 sata jer me takvi postovi ubijaju u pojam - sori na iskrenosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma