-
Lavko ja sam u bolnici kao sto znas bas iz straha, rekli su mi da mogu kuci biti jer vec odavno nisam na tokolizi ,ali zbog straha i mog mira sam u bolnici
Vise ni sami ne znaju sta da mi pišu na uputnicu i na osnovu čega me drže ovdje . Puštali su me par vikenda kuci a ja se sva isprepadam i jedva cekam doci nazad. ... Ctg mi ne rade jos ali uzv imam svakih 10 dana , vade mi krv svakih 10 dana , nista mi drugo ne rade ali eto ja sam tu ako bi sta krenulo po zlu iako sam 5 min od bolnice ...sta GOD me zanima ili brine ja u viziti pitam, to me smiri... Isto sam dva u strahu i dalje iako sam skoro u 32tj opasnost je prišla ali sad me strah tih protoka kao i tebe
Pupcane
I svega onoga sto se moze desiti pred kraj trudnoce ... Ja te razumijem totalno ... Ja sam 4 mj u bolnici niti jednu knjigu nisam pročitala , ne mogu se koncentrirati na čitanje , gledam tv a nekad pojma nemam sta gledam, svasta sam se ovdje nagledala , slušam svaki dan žene kad radjaju jer je blizu radjaona, od toga sam dobila užasan strah od poroda 
Ma sta da ti kažem mogla bi pisat danima , , ja za razliku od tebe ne idem psihijatru ne pijem nista a trebala bi i ja ...
Ja te potpuno razumijem vjeruj mi
I da pisala sam ti da bebu osjecam dosta e pa sad se malo prorijedilo , manje je osjetim , veća je i Ima manje mjesta ...
Bit ce to sve dobro draga moja
Moramo Ostat normalne u ovome
Mene strah kako cu kad rodim , mislim da neću oka sklopit
Da cu trčati pedijatru za svaku sitnicu
Bla bla ma mogla bi o tome do sutra .......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma