Samo je jedan Milan Kos
Danas sam bila kod dr. Kosa, nije mi prvi put, već se znamo.
Prije svega čovjek sve objasni i argumentira, odgovori na svako pitanje i pronađe na netu izvor podataka ako treba.
A sad nalaz - nalaz je u redu, nema dramatičnih promjena niti mi je rekao - što čekate, hitno carski! ALI rekao je treba pratiti jer idealan nije. Protoci su u granicama, nisu baš onako školski ko iz knjige, ali rekao je još nema brige. Plodne vode mi se čini imam onako na knap ali i za to je rekao da je u redu.

Nije se zabrinjavao posebno oko ničega, samo je rekao da radim i dalje ctg svaki dan i da mi je on sad najvažniji - to nisam znala, meni ctg možda ne pokazuje puno ali njima da. U globalu, ništa od nalaza ne bi trebalo utjecati na bebine pokrete i niti on nije imao smisleno objašnjenje zašto manje osjetim bebu ali savjetovao je i baby watcher posebno kad osjetim kontrakcije. Beba se na uzv micala i uspjela se okrenut od zatka na glavu od prošlog tjedna što je rekao da je znak dobre vitalnosti. Dobila je i primjereno na kilaži.

Spomenuo je da bi mogla ići ranije na porod, ne čekati termin od 40 tj obzirom na sve. Što je meni, popljujte me, ali olakšanje ako se uspijem tako dogovoriti.

Ja sam sad sve mogućnosti iscrpila, radim sve što mogu, a svoju gin ću idući put zasut pitanjima jer kad vidim kako se Kos angažira, poludim koliko ona malo kaže i napiše.

I dalje ću ja strepit ali mi je lakše jer mislim da bi valjda 2 stručnjaka rekla da je nešto ozbiljno (paranoja progovara).