Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1040

Tema: Recite mi da sam luda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala ti Sirius Vjerojatno će mi trebati informacije pa ću ti se javiti kad dođe vrijeme

Lavko...
    Ni ja nisam vjernica tako da ni ja ne nalazim smirenje i vjeru u crkvi.

Ali vjerujem u ljubav, u nas, u život, vjerujem u vjerovanje

To ti je jedan pomak u glavi koji se desi, valjda. Možda kad dođeš do zida...izgoriš.
    Oduvijek sam držala gumb kad vidim dimnjačara i željela želju kad bi prolazili ispod vlaka ili vidjeli zvijezdu padalicu. Uvijek bez iznimke. I zadnjih par godina te su želje uvijek bile varijacije na temu da zatrudnim, da sve bude u redu sa bebom i tako u krug.... naravno.
    Jedno jutro se vozimo na Rebro i na miramarskoj prođemo ispod vlaka a ja po prvi put pomislim - neću baš ništa poželjeti! nama to ne treba. bit će kako će biti i vjerujem da će biti dobro.

Nisam se samo dva-tri puta ošamarila, doslovce, kad su mi misli počele kolati i množiti se u najcrnjim scenarijima. Samo si flisku opalim (doslovno ) i odem van na vrt ili idem pospremati. Čitam 5-6 knjiga tjedno, šivam, odem u ured. Trudim se naći neki svoj ritam.

Već si u finalu trudnoće, još malo ćete izdržati, dan za danom, sat za satom. Samo ti tu piši, kad god osjetiš potrebu

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nisi luda...onaj ko nije i ne prolazi anksioznost ne zna sto to znaci.....
    Ja sam pila ad prije trudnoce,prestala sam s plusicem na testu.Prezivjela sam bez lijekova trudnocu(lezanje 3tjedna u Petrovoj,strah za bebu do kraja,sinov inzulin i 10 dana bolnice s njim uz moje strogo mirovanje.)Islo je bez tableta,beba mi je bila najvaznija.
    Kad se rodila odahnula sam....a onda je s 4tjedna dobila,bronhiolitis,baka mi je umrla i sad kad beba ima 4 mjeseca ja se raaaaspadam.Ne pomaze vise nista....ne gine mi psihijatar.Stres je dosao na naplatu.
    Majuska grlim te jako,drago mi je citati da se dobro nosis sa svime.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •