Hahahaha...nivesa, bas ne bih rekla..teta mi je na neurologiji u vinogradskoj, koja ti je odmah do psihijatrije. Svaki drugi dan sam gore i nisu bas preveseli. Jednoj trudnici tamo nije mjesto. Ovo je forum, nemaju svi iskustva sa psihickim poremecajima i neki se jednostavno ne mogu staviti u njene cipele. Panicne napadaje sam imala i ja i mm...on u mladosti, na njegovom primjeru sam vidjela i uvidjela da nikada ali bas nikada necu uzeti niti jednu tabletu, mladoj osobi dati helex u ruke i nije najsretnije rijesenje...dosta dugo se borio sa time i u tabletama vidio suport. Ja sam prvi imala u 23. godini...od tada sam ih imala podosta i retrospektivno gledano uvijek su bili posljedica akumuliranog stresa, nisu birali trenutak niti vrijeme. Zadnji je bio nakon gubitka bebe, nekih mjesec dana kasnije...sve je to za ljude i sve se prezivi. Uvijek si kazem, ako nisam tada uzela tabletu, alkohol ili kaj ja znam...necu nikada...imam i dalje svoje strahove ali oni su veliki onoliko koliko im dopustim.