Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1040

Tema: Recite mi da sam luda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    išla sam na redovni pregled kod svoje gin. Rekla mi je samo da sam otvorena već 4 cm i da ću dobit uputnicu za rodilište. Bez nelagode ili trudića ili ičega otišla u rodilište, pješke manje od 10 minuta, tamo me pregledali ponovo poslje sat vremena- otvorena 8 cm - pravac rađaona. Tamo satima bez trudova, kad su obavili one rodilje koje su baš bile u trudovima i jaucima, uzeli su u ruke mene. Drip- možda 15 trudova kroz manje od 15 minuta i ja rodila.
    Slično je bilo i meni s drugim djetetom - ležala na čuvanju trudnoće, a kad sam dogurala do 34. tjedna, a bebač do 2000g procijenjene težine, pustili su me doma na par dana da se malo psihički oporavim, ali je doktor rekao: dođite s torbom taj-i-taj dan (bila doma 3-4 dana)

Ja došla natrag, otvorena neznamnijakoliko prstiju, bez trudova - nije bilo vremena ni za brijanje ni za bilo što drugo. Rodila u roku 45 minuta. Jedina nezgodacija bila je epiziotomija zbog male težine bebe, jako su me izrezali da ga poštede pri porodu, ali sve je dobro završilo.

lavko, držim fige da i tebi bude sve ok i u pravi trenutak.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 31.08.2014. at 16:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •