Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: bijela točkica na bradavici

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno bijela točkica na bradavici

Obzirom da imam bebicu kojaa je navršila jučer 1mj i stalno bi sisao, što da je gladan, što da bi se mazio i uspavljivao na taj način ponekad mi se pojavi bol u bradavicama, uz probadanje i vidljivu biijelu točkicu (kao zgrudano mlijeko) na samoj bradavici. kako to riješiti i što to znači?
    inače imam taj problem što dojim na zahtjev, a bebica zahtjeva stalno. rođen je s 2950, na otpustu imao je 2780...a sada s točno mjesec dana imamo 4300-4400g, što smatram da je poprilični prirast..

Datum pristupanja
    Jan 2012

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Least, to što dojiš na zahtjev i što jednomjesečna beba hoće stalno sisati nije problem nego normalno.
    Kako će rasti i jačati, tako će prorijediti podoje i duže biti sit.
    Prirast je super i govori ti da samo tako nastavite!
    Što se blistera tiče, imala sam ga u 2 navrata. Dosta dugo je trajalo dok nije prošao. Kod mene je nastajao zbog užeg grudnjaka koji bi dosta izvučenu bradavicu presavinuo i onda je nastao blister.
    Pomagalo mi je močiti dojku u zdjelicu sa toplom vodom (nagnula bih se nad zdjelicu i držala ju umočenu) i luftanje.
    Pročitaj tekst koji ti je Bubi linkala i nazovi Sos telefon za dojenje ako ti zatreba dodatni savjet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •