-
bijela točkica na bradavici
Obzirom da imam bebicu kojaa je navršila jučer 1mj i stalno bi sisao, što da je gladan, što da bi se mazio i uspavljivao na taj način ponekad mi se pojavi bol u bradavicama, uz probadanje i vidljivu biijelu točkicu (kao zgrudano mlijeko) na samoj bradavici. kako to riješiti i što to znači?
inače imam taj problem što dojim na zahtjev, a bebica zahtjeva stalno. rođen je s 2950, na otpustu imao je 2780...a sada s točno mjesec dana imamo 4300-4400g, što smatram da je poprilični prirast..
-
-
Least, to što dojiš na zahtjev i što jednomjesečna beba hoće stalno sisati nije problem nego normalno.
Kako će rasti i jačati, tako će prorijediti podoje i duže biti sit.
Prirast je super i govori ti da samo tako nastavite!
Što se blistera tiče, imala sam ga u 2 navrata. Dosta dugo je trajalo dok nije prošao. Kod mene je nastajao zbog užeg grudnjaka koji bi dosta izvučenu bradavicu presavinuo i onda je nastao blister.
Pomagalo mi je močiti dojku u zdjelicu sa toplom vodom (nagnula bih se nad zdjelicu i držala ju umočenu) i luftanje.
Pročitaj tekst koji ti je Bubi linkala i nazovi Sos telefon za dojenje ako ti zatreba dodatni savjet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma