u pravo ste, cilj je potpuno prestati dojiti., a vremenski rok je recimo mjesec , max dva .

probala sam i ja prije ukinuti nocne podoje, ali bez ikakvog uspjeha, samo je bilo jos gore!
tako da sam zakljucila da cemo prvo ukinuti dnevne, da se barem nocu naspavam ( ona pocica i zaspe odmah ). kad po danu budem mogla predahnuti, onda mogu zasukati rukave i krenuti na noc.

jucer smo imale lagani povratak korak nazad., podoj jedan prije podne i jos jedan popodne i nije htjela zaspati bez cice., danas kao malo bolje, prije podne nije cicala i sad je zaspala poslje rucka bez cice., vidjeti cemo kako ce biti kasnije.
u medjuvremenu su i meni cice hvala bogu malo bolje! upravo drzim obloge od persina, ali nisu tako dramaticne kako su bile prethodnih dana, pa sam odmah i ja malo manje nervozna.

nekad se cini da stojimo na mjestu ili da idemo u natrag i stalno se moram podsjecati kako je bilo, a kako je sada. danas mi se cak dosla pomaziti bez da groznicavo trga moju majicu i vadi cice van, zadovoljila se ( na kratko doduse - ali ipak je ), da samo nasloni glavu na mene i malo miruje. to je prije bilo nezamislivo!