Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 194

Tema: Godišnji

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jooj, eowin, sad mi je nekako krivo, glup mi je post totalno , a mislim kao šafran i isto čekam nastavak sage o očajnoj mami

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku

Ne razumijem zašto bi išla na topic o vježbanju jer je nekima to precrnjak za čitati, a njoj možda treba baš to, pisanje.
    bože svašta!
    ovo mi je ubolo oči jer mi je to najdraži topic na ovom forumu i tamo se skupila baš lijepa, dobra, vesela, pozitivna ekipa. ne razumijem zašto bi to nekome bio "crnjak" i što smeta?

istina, dogodilo se nebrojeno puta da dođe netko novi i zamoli da se nešto objasni na hrvatskom
    pa tako bude.

majketi, ja nisam znala što je mm kad sam došla na ovaj forum. i da to može biti i muž i hrana
    ne kužim stvarno kako nešto zdravo i pozitivno može biti crnjak :/
    ako ti se ne da, ne da ti se i bok.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ma joooj Anci krivo me shvati, ne topic o vježbanju, nego ovo što Eo piše, ako je TO nekom precrnjak za čitati, pa je zato šalje na toopic o vježbanju...

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajd dobro, srce mi prepuklo

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa da se makne crnih misli. eno ja se bas jutros hvalila kako sam lijepu cokoladu pojela, a niko me nije ni pospotao ni rekao a to ti ne valja, ni nista, dapace cak mi je i pohvalili da je dobra :D

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ajaj pa nisam toliko prolupala, ajd bar ne još

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    pa da se makne crnih misli. eno ja se bas jutros hvalila kako sam lijepu cokoladu pojela, a niko me nije ni pospotao ni rekao a to ti ne valja, ni nista, dapace cak mi je i pohvalili da je dobra :D
    AKo se smije jest čokolada, evo onda i mene

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Mislim istina je, vježbanje, boravak u prirodi, bilo kakava aktivnost van kuće za tijelo, utiće pozitivno i na dušu, ali nekad čovjeku jednostavno treba nekad i da stavi stvari na papir, to sam mislila.
    I mene fakat ne smeta taj malo crnjak ton, šta ja znam, polazim uvijek od toga, nismo jednostavno svi isti. A i sviđa mi se način pisanja, slikovit je, metaforičan više, bar ga ja tako doživljavam, naravno da konobar stvarno nije donio pištolj na tabletu

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

E da i još mi je upalo u oči, taj konobar ih isto ima troje i osjeća se isto ko i pripovjedačica, pa mislim da priča nije samo o nama ženama, tri mala hahara, haharice, a i ti bi malo života i sebe natrag, pa žongliranje izmeđ svega toga, život jednostavno.

Eowyn avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Evo nastavka sage, jedna ljubavna

Ljubav
    Mama, jako si mi lijepa...čujem svog velikog dječaka. Bobra si , mama...pridružuje mu se maleni koji ga u svakoj situaciji oponaša i čije rečenice sve češće započinju s onim kad budem velik kao M., ....slušam ih i smješkam im se i grlim ih i škakljam i topim se od ljubavi i ponosa jer vidim da su krenuli stazama pravih muškarčina nesposobnih izreći one dvije sitne volim te riječi. Sretna sam što sam lijepa i dobra jer njihov otac svoje volim te riječi izriče samo svojim mačo gestama poput slučajnog dodira za kuhinjskim šankom, pranja automobila i punjenja rezervoara, svih Božića provedenih na mojoj morskoj litici. Diši duboko, pusti neka ti ovi mirisi smilja, okusi suhih smokava i ušećerenih badema, boje plavetnila i ljubičastih sumraka prodru do posljednjeg dijelića duše, govorim mu tada želeći podijeliti s njim apsolutno sve svoje tajne. Blijedo me gleda i sliježe ramenima, izgubio se negdje iza drugog zareza....ma diši onda kroz nos i izdahni kroz usta - to ti je za zdravlje, manje ćeš kašljati...ne gledam ga više samo čujem britke uzdahe i izdahe... nisam ti ja pjesnik, pokušava se opravdati, ali opravdati zapravo i nema što...važno je samo da smo na istoj obali iako je on stigao prečicom, a ja vrludavim puteljcima duša osluškujući šuškanje kamenja pod nogama i upijajući mirise mora.

Lijepa si mi, mama...vikao je moj veliki dječak ostajući prvi put sam u svojoj vrtićkoj grupi, mašući mi jednom, a drugom rukom tjerajući suzicu s obraza...jako si mi lijepa, grcao je gledajući moj odlazak, a ja sam ga htjela povući za sobom, utješiti i reći kako je sad veliki i da veliki dečki igraju nogomet, treniraju karate, prave puške od polomljenih grana, a mame samo dođu zacijeliti rane, poljubiti razbijenu glavu i puhnuti malo čarobnog praha u svaku novu modricu. Ali nisam jer me je toga dana preduhtrio svojom pričom o tome kako je on u ratu, ali mama pravom ratu kada tebe još nije bilo, vozio avion, ali ne onaj s bombama nego samo onaj koji ima velike puške i kako su njegovi vojnici pobijedili i kako je baš mene odabrao da mu poslije rata budem mama pa da ne budem više tužna. I ja sam mu povjerovala...povjerovala sam tim velikim plavim očima, toj staroj duši čiji me je pogled presjekao još dok je pupkovinom bio vezan za mene, toj malenoj rupici na prsima koju suvremena medicina ne zna objasniti pa laže o nekakvom nedostatku u embrionalnom razvoju, a ja znam da je to znak, da je to ljubav, da su to one dvije neizgovorene riječi s početka priče.

Lijepa si...čujem svog muža...mada me nekad prostrijeliš pogledom, ošamariš tim svojim kamenjarskim psovkama, požuruješ u jutarnjem tuširanju, kada za rođendan želiš samo knjigu ili ništa, kada te nema na mom jastuku kada pružim ruku ili u poljupcu kad prvi napuštam kuću...lijepa si i tada...takva, čudesno obična kakva već jesi, meka, nježna i podatna, olujna, valovita i mirna...ma kao i to tvoje more koje uvijek sanjaš, plavetno i nedodirljivo, baš poput tebe.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš te je lijepo čitati

(kada ne pišeš protiv godišnjeg, mora i plaže )

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Je alex, kao život je sama marmelada

Meni oči zasuzile majke mi, imaš stvarno dara

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šafran, nije samo marmelada
    kajmak i marmelada

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni majke mi nije jasno. Kazete da se ucrvate na jednom mjestu pa tko vam brani da israzujete npr. Ostala mmjesta,sela,plaze po.otoku...pa to mi je puno zanimljivije od istrazivanja mog mjesta prebivalista u kojem boravim cijelu godinu.
    Ne, ne, nije to to. Bas se pozelis doma - svoga kreveta, svoje kupaonice, svog balkona, svoje kuhinje. I onda ti to dop...za pet dana i pozelis pobjeci bilo gdje samo da ne moras gledati taj jedan te isti krevet, kupaonicu, balkon i kuhinju

Odnosno, pozelis pobjeci od svoje kucne rutine. I onda pobjegnes i opet se pozelis, opet te spuca homesick. Odem da se vratim

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Eowyn čim sam pročitala prvu pričicu odmah sam pomislila kako bi to trebalo objaviti, možda u nekom časopisu npr. jesi li razmišljala o tome?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Eowyn samo nastavi pisati, ovo je predivno citati, vidim sebe u tome. idu mi suze a bome i smijeh

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I meni se sviđa kako pišeš Prvo sam pomislila da je tema na Rodinim pravnim savjetima
    Posljednje uređivanje od Optimist : 16.07.2014. at 12:44

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I, da, crni humor u tekstu sam baš i shvatila kao humor, a ne kao crne misli pa mi se sve to skupa zato i sviđa

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    I, da, crni humor u tekstu sam baš i shvatila kao humor, a ne kao crne misli pa mi se sve to skupa zato i sviđa
    x

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku

i ja X

Muž je baš romantičan

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je lakše već da ono o GO-u nije tako, ono... totalni bed i težina, ono... primarna emocija je pomoć' bidnoj ženi, smijeha ni u tragovima . Tekstovi su mi preemotivni, bothways, nije to za serijskog nanizivača na kronglišu ka ća san ja, ali vidiš da imaš čitalačku bazu .

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja moram priznati da nekako ne shvacam bit problema.
    ako ne volis GO, nemoj ici.
    ako ti se djeca penju na glavu, pa skini ih sa glave.
    meni su ti opisi kakti razularene djecice, te "zapustenih" majki, bas onako cisti klisee.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ja moram priznati da nekako ne shvacam bit problema.
    ako ne volis GO, nemoj ici.
    ako ti se djeca penju na glavu, pa skini ih sa glave.
    meni su ti opisi kakti razularene djecice, te "zapustenih" majki, bas onako cisti klisee.
    Pa kako nastaju klisei iliti sablone....Nisu izmisljeni i puno zena odgovara tim kliseima, inace nebi niti postojali. Rekla bi da nije propast svijeta spadati u neki od klisea. Evo jednog: zaposlena majka koja u 18h dolazi kuci i pusta djecu da joj skacu po glavi- iz ljubavi, jer joj fale, iz griznje savjesti ...you name it.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ili zašto jednostavno nekog ne učiniti sretnim Možda i nije odmah za Pulizera, ali mene je taklo, valjda zato jer miriše na ljudsko

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ili zašto jednostavno nekog ne učiniti sretnim Možda i nije odmah za Pulizera, ali mene je taklo, valjda zato jer miriše na ljudsko

X mene baš utješi u raščupanim momentima. Osjetin da nisan jedina

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    ali mene stvarno uvati crnjak kad škicnem na tu vašu temu. jer ja zaista, ali zaista MRZIM tjelovježbu. toliko da se niti na jogu nisam uspjela prisiliti

i svjesna sam da mi to nije ni dobro ni zdravo, ali je jače od mene. i onda me uhvati crnjak kad vas vidim sve tamo čile i poletne jer sam svjesnija svoje falinge :p ono, drago mi je zbog vas, ali mene baci u bedaru.

zato i izbjegavam tu temu u širokom luku. sorry na iskrenosti :D

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ahahahahaha, i meni odmah Pulitzer pao na pamet

Pa ovo je Rodin forum, jedna simpatična mama poželjela dati svom talentu/želji oduška.

Žena želi pisati…pa piši, ženo

Edit: i sumnjam da piše zato što ima neki problem, više mislim da ju je uhvatila inpiracija
    Posljednje uređivanje od Optimist : 16.07.2014. at 18:05

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    ali mene stvarno uvati crnjak kad škicnem na tu vašu temu. jer ja zaista, ali zaista MRZIM tjelovježbu. toliko da se niti na jogu nisam uspjela prisiliti

i svjesna sam da mi to nije ni dobro ni zdravo, ali je jače od mene. i onda me uhvati crnjak kad vas vidim sve tamo čile i poletne jer sam svjesnija svoje falinge :p ono, drago mi je zbog vas, ali mene baci u bedaru.

zato i izbjegavam tu temu u širokom luku. sorry na iskrenosti :D
    Ajde, šta ti kukaš, svaki dan šetaš ćuku i tu i tamo plivaš, dosta ti je to (tješim sebe ).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, ne, nije to to. Bas se pozelis doma - svoga kreveta, svoje kupaonice, svog balkona, svoje kuhinje. I onda ti to dop...za pet dana i pozelis pobjeci bilo gdje samo da ne moras gledati taj jedan te isti krevet, kupaonicu, balkon i kuhinju

Odnosno, pozelis pobjeci od svoje kucne rutine. I onda pobjegnes i opet se pozelis, opet te spuca homesick. Odem da se vratim
    A ha ja valjda nemam homestick. Skoro nikad ne pozelim rutinu. Jedina konstanta mi je promjena

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja mislim da shvatam Eowyn i mislim da nas gotovo sve s vremena na vrijeme uhvati ta neka malodusnost kad sebi izgledamo i jadnije i ruznije i deblje i sl. nego sto zaista jesmo. Ali to uglavnom brzo prodje i vjerujem da je Eowyn samo iskarikirala takve situacije. Meni se dopalo.
    Nego, vezano za GO. Trenutno me strasno nervira lose vrijeme, kod nas u Bosni hladno brate kao u aprilu. Ako mi zbog loseg vremena propadne more jedva cu preziviti. Rezervisali smo 1.08. pa valjda ce tad biti suncano da gusteram k'o covjek...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne želim te uvrijediti eowyn ali mene tvoji tekstovi ljute, baš jako. sviđa mi se kako pišeš ali tema mi je užasno odbojna - ne želim prihvatiti da majčinstvo može tako razoriti život žene.
    (istina je da ni ja nisam daleko od tebe, ustvari sam jako blizu - zato mi tekstovi toliko idu na živce. prije par godina išla sam na radionicu kreativnog pisanja i kad smo se trebale predstaviti i reći zašto smo došle rekla sam: ja sam žena koju su pojela vlastita djeca i došla sam se ponovno stvoriti)

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja bih o godišnjem, i što kod njega ne volim. Otkad se na godišnji ide s djecom, je l te .
    Nije to ni teglenje, ni povuci-potegni-pazi-maaamaaa, a sad ih je dvoje malih, a na plažu ne da nosim 17 grabljica i lopatica (da ima je l te za cijelu plažu ), vodene sisteme, napuhanaca sto komada, nego nosim i platnene pelene i slične egzotične stvari, ali ja toliko nosim i kad idem do parka, nije to meni ništa, neka se sve to nađe .

Nego ne volim brate to - godišnji = plaža, more i sunce (i bježanje od sunca).

Dok nije bilo djece, a otkad ljetujem bez svojih staraca, meni je ljetovanje uvijek bilo nekakv kulturni turizam - festivali razno razni, idi od jednog do drugog... ako nema festivala - obiđi svako selo na otoku, grad od 16 stanovnika, svaki kamen iz 15.stoljeća. Bilo da sam išla s dečkom, mužem, jednom frendicom, ili nas deset... od 10 ili 15 dana godišnjeg, možda, ali samo možda bih jedan dan provela na plaži. Ostalo je bilo "baci se usput u more negdje usput... i možda neko popodne ostani 3 sata na nekoj plaži, ali sljedeća dva dana ne".

I sad dođu ti mali puzavci - gegavci, i ajde, možeš od 10 ili 15 dana napraviti pokoji izlet vamo ili tamo, ali ne mogu svaki dan razmišljati ima li u susjednom selu hlada, oće li spavati u sjedalici ili ne, i što ću s njim od 10 do 18h osim ne mrdati odatle di već jesam. I nama svima, pa i djetetu ovom starijem koje priča je nakon 4-5 dana dosta. Ne jer nam je teško i jer nam fali naš krevet i kupaonica - nego kako moj mali to kaže - a zašto smo mi još uvijek ovdje?

I još me nešto muči u vezi tog turizma kakav s djecom moram prakticirati. Ranije nikad nisam ljetovala u apartmanima. Mi smo uvijek iznajmljivali sobe, jer smo u njima spavali, ujutro izašli, navečer se vratili, i to je bio smještaj "tek toliko da ne spavam u parku i imam kupaonicu". Kad smo išli u čoporu, bio je to i neki "kolektivni smještaj". Sad nađem fini apartman, da je blizu parkića i blizu trampolina i plaže s hladom, i sve je fino, uredno i čisto, i lijepo uređeno - ali ja si mislim - "A što radim ovdje, zašto ja sad boravim 10 ili 15 dana u nečijoj kući i što da ja sad radim tu - čitam knjigu?". Jednostavno mi nije to to - kako kaže mm - "biti u tuđoj kući samo zato da bi mogla ići na plažu". Kod njega je to još više izraženo. On je čitav život ljetovao u obiteljskoj kući bez koje su ostali, i on se svake godine iznova čudi tom konceptu "tuđa kuća radi plaže".

Super mi je kad ljudi idu po 2-3 i više tjedana na more, ali (i da imam toliko godišnjeg, i toliko novca za 3 ili više tjedana apartmana) u ovom aranžmanu - iznajmljeni apartman, mala djeca zbog koje si ograničen u kretanju, većinu dana veći dio dana provodiš na plaži - nisam uopće luda za tim.

Evo recimo, mi ove godine planiramo ići na more, ali još uvijek nismo niti počeli razgovarati o tome gdje, što i kako, niti sam išla uplatila, rezervirala i sl. Bili smo preko kolektive 3 dana u 6.mj., i sad kad pitam mm-a i malog "Gdje ćemo ići na more", oni obojica vele "Pa već smo bili".

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A ovo što su spomenule seni i mamitzi... rijetko kad na forumu nekoga doživim baš tako doslovce kao "strašno jadnu razorenu zapuštenu majku". Svaka od nas ima trenutaka kada je samo to (ali i kad nije ništa od tog jada i razorenosti), pa uvijek na to nekako gledam kao na "došla sam se malo istresti ili baš mi se danas piše o tome". Kao što se npr. Eowyn ima "flow" . Samo ti piši.

Mene je ovaj forum "naučio" da dojim 17 godina , koristim platnene i dajem im zob umjesto čokolina (i još svašta nešto zbog čega nekad nekima sa strane izgledam kao "razorena majka"), ali me i naučio da zamolim muža da pospremi suđe (kad već majka nije, koja me i dan danas nakon što provedem 12 sati sama s djecom pita "A što ćeš dati mužu jesti"), da nađem 5 minuta za sebe, da se ne osjećam žrtvom... i kad se jadam ovdje to nije zato jer sam jadna i razorena, nego samo zato što sam malo umorna . A začas će proći i idućih 10 godina pa ću opet imati, ne 5 minuta, nego sate za knjige, filmove, mijesit pitu, lakirat nokte, oprat šporet (koji brišem još puno rjeđe nego spajalica ). Jer, fizički, vremenski i prostorno, trenutno ne mogu naći više od tih "5 minuta" bez mamakanja, ali u glavi mi je nekako posloženo da sam ja još uvijek tu negdje i samo da razgrnemo te pelene, nespavanje i sl. isplivat ću ja već opet na površinu.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    ne želim prihvatiti da majčinstvo može tako razoriti život žene.
    Zavisi valjda od svega po malo.. ne staviš taj prokleti crtić iako znaš da će ih to umiriti da prestanu više urlati i devastirati kuću, ne vadiš smrznut pizzu umjesto toplog obroka, ne vadiš batinu umjesto razgovora i milijuntog ponavljanja, ne daješ flašicu umjesto cike bar godnu dana, iako ih imaš troje, četvoro u razmaku od po godinu dana, ne puštaš ih da plaču po miljunti put te noći, nego ih digneš i nosaš i tješiš i taj i milijunti i prvi put, itd.. i tako par godina u nizu svakodnevno bez pauze i bez poštenog sna i još ako radiš i od muža nemaš neke pomoći, a ni roditelja, sestre, tetke, sve je na tebi.. ili ako je jedno od tih troje još dijete sa potrebnim potrebama, pa ja mislim da to može ostaviti ipak malo dubljeg traga i na tijelo i na psihu.

Ali mislim da ovi tekstovi od Eowyn su ipak samo ekstrahirani trenuci, koje svatko od nas ponekad doživi, neka vrst samoterapiranja i inspiracija za pisanje i crni humor što kažu cure, biti mama je sve pomalo i GO koji to nije, i devastirana i ljubav.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja pak kad čitam vas balansiram između osjećaja zahvalnosti - ej, kakav život ja živim, nit devastirana nit su me djeca pojela.

i osjećaja grižnje savjesti da biće brinem nedovoljno za tu djecu, a previše na sebe mislim, i da bi ipak trebala biti bar malo devastirana i pojedena

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kao i obično, sit gladnome ne vjeruje

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bubilo, a zašto idete na more u apartman ako to nikome nije drago, čak ni djeci? Probajte smislit nešto drugo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Trebalo bi se u glavi riješiti te obaveze odlaska na more (i ja ju imam, ali imam i vikendicu).

Evo moja sestrična kupila apartman u GK i 7 godina nije bila na moru, osim po par sati na kupanju kad se zažele.

btw. smiješan mi je ovaj topic od početka (u smislu neshvatljiv) ali baš sam jutros šećući psa susrela jednu mamu sa dva mala dečkića, već u osam su išli na plažu, ona natovarena torbama i plažnim aksesoarom, a klinci su u tih par koraka valjda sto puta izgovorili "mama" svaki, pa me odmah podsjetilo na ovu temu. Jedino što je mama bila pravi komad, a nikako devastirana

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, a zašto idete na more u apartman ako to nikome nije drago, čak ni djeci? Probajte smislit nešto drugo.
    I ja se to mislim, pa odite u planine, tamo morate biti aktivni a nije ni koma od 10-18 h

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Volimo otići na more zato što volimo taj miris mora, ko što netko reče, lavande i smilja, svega ostalo... ali ne volim te "cjelodnevne, svakodnevne piknike na plaži". To mi je kao da u Zagrebu idem svaki dan u Maksimir. Shvatili smo mi da bismo mi htjeli smislili nešto drugo, ali s klincima od 1 i 4 god. još nismo smislili što je to "to drugo", a da je na moru. I mislim da čovjeku treba barem tih 2 tjedna u komadu da se makne (a drugačije ni nemamo godišnji da idemo više puta po par dana). A ništa, ako ne smislimo, morat ćemo patiti na plaži .

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa eto gorski kotar ti je idealan, kao sto Mima rece, spustise se do mora okupsa, namirises i uzivas u visini.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Jedino što je mama bila pravi komad, a nikako devastirana
    Pa Mima i ja sam komad sa svojih 40, još, trbuh mi je ravan ko sa 20, a nikad radila trbušnjake, sreća jednostavno, daju mi obično oko deset godina manje, i ne može me valjda potopit ni plimni val. Valjda takva raca, takav soj, zaguljena
    Ali mogu jednostavno razumjeti one koje to nisu i zašto kad počnu opisiviati svoje situacije, i nije mi se nešto specijalno teško stavit u njihovu kožu, ne znam, to je valjda ta razlika.
    Mislim da bi i ja drugačiju pjesmu pjevala da su mi životne okolnosti malo drugačije, vjerojatno ne bi bila pretežno vedra i pozitivna.

p.s.
    Sorry svima koje su tek rodile, doje, i nisu tip top ni fizički ni psihički trenutno, ali morala sam ovo ovako Mimi napisat, ne znam kako drugačije.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Razumijem te Bubilo, dok nisam imala dijete ja uopće nisam išla na plažu, samo bih se okupala i vratila kući.
    Plažu baš ne podnosim - doduše da je neka bolja nego ova u mjestu u kojem ljetujem, možda mi i ne bi bila tako mrska.
    Mi niti sada nismo na plaži po cijele dane, to stvarno ne bih mogla podnijeti, ali ipak budemo sat-dva ujutro i popodne.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stvarno ne znam šafran zašto si mi to morala napisati, osim ako si se htjela malo pohvaliti, onda razumijem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

:D
    Bez slike, ništa ne vjerujemo!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Razumijem te Bubilo, dok nisam imala dijete ja uopće nisam išla na plažu, samo bih se okupala i vratila kući.
    Plažu baš ne podnosim - doduše da je neka bolja nego ova u mjestu u kojem ljetujem, možda mi i ne bi bila tako mrska.
    Mi niti sada nismo na plaži po cijele dane, to stvarno ne bih mogla podnijeti, ali ipak budemo sat-dva ujutro i popodne.
    e, to je najbolja varijanta

mi nemamo ništa na moru
    imamo na rijeci
    na samoj rijeci, 5 metara od slapa

te godine kad smo tamo bili na GO (jedno dijete 6 godina, drugo 2 mjeseca), odmosrili smo se više i ljepše nego ikada
    zbog blizine vode
    zbog komocije na vlastitoj terasi, u vlastitoj ležaljci
    zbog frižidera nadohvat ruke
    zbog hrpe poznatih koji mogu "pogledati" starije dijete koje skače na slapu

sve ostalo mi je tlaka
    zlaka i gotovo

i zato smo odlučili srediti tu kućicu
    i više ne ići na more
    nego uživati u svome

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pa Mima iz istih razloga zbog kojih si ti napisala ono gore
    Posljednje uređivanje od šafran : 17.07.2014. at 09:57

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    :D
    Bez slike, ništa ne vjerujemo!
    Pošteno

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eowyn pisi jos

bas sam se nasmijala na prvi post, i nisam ga shvatila 100% doslovno
    nemam takvo ekstremno iskustvo (ili je mozda zub vremena ucinio svoje, pa sam zaboravila ), ali se ocito u nekim crticama pronalazim, cim mi je sve to poznato i razumljivo i smijesno kako si opisala...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stvarno ne znam šafran zašto si mi to morala napisati, osim ako si se htjela malo pohvaliti, onda razumijem.

ja kao i cvijeta. nisam devastirana, pa si mislim da sam ziher kriva.
    obožavam godišnji. ali na otoku, gdje nikog nema, s biciklima i da mi je plažica pod nosom :izbirljiva:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •