Citiraj Eowyn prvotno napisa Vidi poruku
Ma nikakvo testiranje, ovaj je forum nekoc bio moj drugi dom, tu su nastale sve moje price s neplodnosti, o mpo-u, za mpo... Sto god da sam pisala, tu sam pisala, mislila sam tako i sad. Olaksati dusu, pisati, pisati. Ocito krivo! Kazem opet, pregazilo me vrijeme, a mozda ste me i (pre)doslovno shvatile. Sve ok

šta se mene tiče piši i dalje. Mislim da ima žena koje će se itekako naći u ovom tekstu,ne doduše ja jer ja kad vidim da treba izvadit vim,četku i pregaču obrišem znoj sa čela,sjednem,zapalim cigaru i čekan da me prođe volja ne baš uvijek,nekad uzmem aceton i lak i uredim nokte Nisan te baš shvatila prepredoslovno. Navuci dobar steznik,nalakiraj nokte,počupaj obrve bar polovično i prst u uvo....to je moj moto. J...š da ti kuća blista,da su svi popeglani i uštirkani,da držiš sve konce u rukama ako ti konci vlastitog sebe klize iz ruke. Ja kad ugledan kapilare po nogama utješin se pogledom na trbuščić mog zakonitog. Valjda bi me opterećivalo da mi je muž George Clooney. O odlasku na plažu neću ni pisat,ko da idem na ekspediciju na Himalaju. Sve za dobru brončanu put