-
A ovo što su spomenule seni i mamitzi... rijetko kad na forumu nekoga doživim baš tako doslovce kao "strašno jadnu razorenu zapuštenu majku". Svaka od nas ima trenutaka kada je samo to (ali i kad nije ništa od tog jada i razorenosti), pa uvijek na to nekako gledam kao na "došla sam se malo istresti ili baš mi se danas piše o tome". Kao što se npr. Eowyn ima "flow"
. Samo ti piši.
Mene je ovaj forum "naučio" da dojim 17 godina
, koristim platnene i dajem im zob umjesto čokolina (i još svašta nešto zbog čega nekad nekima sa strane izgledam kao "razorena majka"), ali me i naučio da zamolim muža da pospremi suđe (kad već majka nije, koja me i dan danas nakon što provedem 12 sati sama s djecom pita "A što ćeš dati mužu jesti"), da nađem 5 minuta za sebe, da se ne osjećam žrtvom... i kad se jadam ovdje to nije zato jer sam jadna i razorena, nego samo zato što sam malo umorna
. A začas će proći i idućih 10 godina pa ću opet imati, ne 5 minuta, nego sate za knjige, filmove, mijesit pitu, lakirat nokte, oprat šporet (koji brišem još puno rjeđe nego spajalica
). Jer, fizički, vremenski i prostorno, trenutno ne mogu naći više od tih "5 minuta" bez mamakanja, ali u glavi mi je nekako posloženo da sam ja još uvijek tu negdje i samo da razgrnemo te pelene, nespavanje i sl. isplivat ću ja već opet na površinu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma