Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: tablet- pomoć

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno tablet- pomoć

Mali je opet prckao po tabletu i nesto sfusao. Uglavnom kad smo upalili tablet pise nazalost aplikacija pokretac je prekinuta sa radom. Stisnemo ok i nis se ne desi odnosno isto to se pojavi. I nemremo nis raditi na tabletu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Resetiraj ga. Ako nema drugog načina, izvadi bateriju na kratko.

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...j-Android.html

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Reset smo napravili dva puta i nis. E sad vaditi bateriju...hm...a kako na tabletu izvaditi bateriju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    Reset smo napravili dva puta i nis. E sad vaditi bateriju...hm...a kako na tabletu izvaditi bateriju
    Uzmi upute koje ste dobili s uređajem i pogledaj što piše. Unutra bi trebalo pisati kako se vraća na tvorničke postavke. To zna potrajati (piše ti na linku u mom prethodnom postu - treba biti strpljiv i dugo držati tipke).

Ako nemaš knjižicu uputa, mora biti dostupno na internetu.. Uostalom, napiši na tražilicu "Tablet (taj i taj model) - reset", ili "vraćanje na tvorničke postavke" ako želiš upute na hrvatskom.

Druga varijanta - zovi njihovu korisničku službu, možda imaju već iskustva što se s tim uređajima obično dogodi, pa će ti lakše odgovoriti nego da se igraš detektiva.

Ne znam koliko ti je staro dijete, ali porazgovaraj s njim - pa nije ovo besplatna igra. Kad idući put bude "prčkao" ja bih mu ukinula dozvolu korištenja tableta. Ako je mali i ne kuži, sad si izvukla lekciju - možda to još nije za njega. Ako je veći i kuži - bratemili, nek radi samo ono što ste se dogovorili da smije.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.07.2014. at 07:26

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo našla sam još jedan link s uputama (ali ne znam da li ti odgovara, to je za androide):
    http://mojandroid.ba/kako/kako-uradi...o-na-androidu/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •