Bebica se rodila manja 2950, sad ima 5tj i 4200g. Zanima me.da li je preporucljivo vev koristiti sling maramu i u kojem polozaju?
Jako.je zahtjevan i stalno je na rukama, pa bi mi to uvelike pomoglo
Bebica se rodila manja 2950, sad ima 5tj i 4200g. Zanima me.da li je preporucljivo vev koristiti sling maramu i u kojem polozaju?
Jako.je zahtjevan i stalno je na rukama, pa bi mi to uvelike pomoglo
U slingu se može nositi novorođenče od rođenja u položaju kolijevke. Imaš mnoštvo informacija i na pdf nošenje djece i na netu općenito.
Inače, za slučaj da ne znaš, nema potrebe otvarati za svako pitanje novu temu. Nađeš manje više sličnu temu i postaviš pitanje tamo.
Pritom, ja uvijek tražim putem Googla jer mi ovaj interni pretraživač ne pronađe ništa.
Sretno sa nošenjem, ja nažalost sling nisam uspjela savladati, iako bi me bio spasio...
Bilo je cak podosta na temi strana roditeljstva o kojoj se ne pricaCure su bas opsirno opisivale.
Meni je isto.ovaj interni pretrazivac koma ;( a kako sam na mobu jako mo je nezgodno...budem u buduce vise pazila da ne otvaram
Danas cemo pokusati sa slingomjavim dojmove. Ja inace znam da sling moze od pocetka, ali me oedijatrica malo obeshrabrila.kad je rekla da bolje pricekati koji mjesec zbog leda. No mislim si pa nece cijeli dan biti unutra, a i kolike bebe vidim unutra.
Sto se tice nosenja...moj je 5 tjedana navrsio, aki vec 2 tjedna bi se stalno nosio u polozaju za podrigavanje. Ne znam koliko je on preporucljiv i dal se smije nositi u tom.polozaju. pazim.na glavicu, iako bi in stalno dizao
Mi isto muku mucimo sa slingom.. mali ima 3tj,pokusali polozaj kolijevke ali njemu glavica bude nekako prestisnuta na prsa, gornji dio slinga nikako ne mogu zategnut i opcenito mi izgleda a mu je jako neudobno unutra, rubovi mi se nekako uspiju izgubit preko onih ringova...ocito nesto (sve) krivo radim..
Zašto se gnjavite sa slingovima? Praktičnija je marama za tako malu bebu, jer je možete zavezati tako da vam je lice djeteta gotovo na prsima, a nožice kod bokova. Dovoljno je čvrsto da možete raditi štogod rukama, ne morate stalno pridržavati i popravljati kao sa slingom.![]()
Pa kad sam ga vec dobila voljela bi ga iskoristitia i djeluje na video tutorialima puno jednostavnije i prakticnije nego sto to ja izvodim.. mozda je samo stvar prakse..
A, oprosti, nisam dovoljno pažljivo pročitala tvoj post.
Kod svih nosiljki je stvar prakse. I marama ima skoro 5 metara materijala.![]()
Ja sms isto dobila sling...ne znam ni sto je jednostavnije i planirala sam koristiti to sto imam...
Nego cure ovaj polozaj za podrigavanje...jel mogu bebicu od mjesec dsna tako nositi s tim da pazim glavicu? Stalno bi tako bio
Mislim da mozes.. to je kao polozaj prsa na prsa u slingu samo meni djeluje to nesigurno, danas sam isprobavala i ta mala guza imam oshecaj da ce ispast..al dobila sam savjet da mu jos onda rep od slinga mogu provuc preko ledja pa ispod guze pa izmedju njega i sebe i tako dodatno osigurat..al da je mozda sad prevruce za to..
bas sam razmisljala ako hocete mozemo neku skolu nosenja organizirati, moze i u prirodi
u zagrebu
Posljednje uređivanje od mikka : 20.07.2014. at 22:26
Do Zg mi je malo nezgodno putovat,pogotovo s tako malom bebicommozda bude u RI nekad nesto organizirano..
ja sam sling od rođenja koristila prsa na prsa, nikad mi kolijevka nije sjela
u svakom slučaju, može i prsa o prsa od rođenja
cure ima li tko iskustva s wallaboo slingom. Mislim se uzeti ga jer moja baš i nije neki fan kolica![]()