-
Upala pluća ljeti
Usred ove vrućine moj sinko je dobio upalu pluća. Ja i on sad čamimo doma. A što kad toga? Dr još ništa ne kaže za dalje, do iduće kontrole. Smije li na more? Kupanje? Da ga vodim u planine? Ili nešto treće?
-
Osoblje foruma
Kakva je upala pluca u pitanju? Uzrocnik? Terapija?
Ovisno o uzrocniku i opcem stanju preporuca se mirovanje i izbjegavanje fizickih napora prvo vrijeme.
-
Virusna, sumamed 5 dana, mali se osjeća dobro i dobro jede, danas je 10 dan od dijagnosticiranja.
Posljednje uređivanje od Roza : 20.07.2014. at 14:09
-
Ta virusna je kod nas harala negdje u 4-5 mjesecu, klinci su u prosjeku već nakon tjedan dana, ili max 10, bili ok i ponovo polako kretali van. Važno je u to prvo vrijeme mirovati.
-
Osoblje foruma
Onda mozete van, na zrak. Izbjegavaj vrucinu i velike fizicke napore , jos je u oporavku.
Ako ste na moru , i kupanje bi moglo , ali ne dugo . Sve laganini.
-
Osoblje foruma
Suosjećam, mojoj je velikoj 2.dan iste bolesti. Dr rekao 5 dana Sumamed i onda još 10 dana mirovanja doma (na moru smo).
-
Kad nas dr napokon pusti u more, uopće ne znam kako ću se organizirati s tim laganini tempom. Čini mi se da će to biti obostrano mučenje
-
Osoblje foruma
sta se za virusnu upalu dobiva atb? ili ide u bilo kojem slucaju upale pluca?
-
Osoblje foruma
U pravilu ne bi trebalo.
ali vecina doktora da kao zastitu od potencijalne sekundarne infekcije.
nama je pedijatrica na zamjeni prepisala, a onda je dr. Richter rekao da ne treba
("ali ajde dobro, kad je prepisala")
Posljednje uređivanje od sirius : 20.07.2014. at 23:02
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma