Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: Hitno: prekid ljetovanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Samo da ti kažem da je danas divno sunce. Cijeli dan se moglo kupati na Krku. Kavica na rivi ujutro, kupanje poslije. 28 stupnjeva, lagani vjetrić, u 21 sat je bilo 25.

Samo je dva dana padala kiša. U nedjelju smo se kupali i danas. Ne mogu shvatiti da niste mogli izdržati ponedjeljak i utorak, bez kupanja. Ja tu živim cijeli život i uvijek imam što vidjeti, a vi nemate 2 dana. Znam, totalni sam lokalpatriota, ali voziti 600 km i vratiti se za dva dana...A, dobro, svatko je drugačiji.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da ti kažem da je danas divno sunce. Cijeli dan se moglo kupati na Krku. Kavica na rivi ujutro, kupanje poslije. 28 stupnjeva, lagani vjetrić, u 21 sat je bilo 25.

Samo je dva dana padala kiša. U nedjelju smo se kupali i danas. Ne mogu shvatiti da niste mogli izdržati ponedjeljak i utorak, bez kupanja. Ja tu živim cijeli život i uvijek imam što vidjeti, a vi nemate 2 dana. Znam, totalni sam lokalpatriota, ali voziti 600 km i vratiti se za dva dana...A, dobro, svatko je drugačiji.
    Thnx beti! Sad mi je bolje
    Vrijeme je bilo takvo da se ni izaci nije moglo bez da pokisnes, ne zanima svakoga isto, a i nisu svi jednako mobilni. Nije bio problem cekati srijedu. Sve prognoze su i za dane iza srijede pokazivale nize temperature, pa smo se zato pokupili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •