Ja ne pratim te padaline, niti me zanimaju. Baska me u ovih otprilike 9 ljetovanja nije nikad iznevjerila uvijek smo uboli super vrijeme, evo do ove godine. Za godisnji od 7 dana mi se neda jahati do juga ( ja jasem iz Beca, ne iz Zagreba), a vise od 7 dana mi ne treba jer poludim, a i nemamo love za vise jer moj dragi voli jesti po restoranima, pa na to ode hrpa love.
Baska je za mene fenomenalna plaza, tocno onakva kavu volim i zato se stalno tamo vracamo. Ljepsa mi je od Bola na Bracu, a juznije od toga nisam jos dospijela. Ustvari bi vrlo rado otisla negdje drugdje, ali plaza mora biti ista takva ( vani i u plicaku sitni sljunak i dalje pijesak), a takvu jos nisam nigdje otkrila.
Jedne godine smo otisli u Moscenicku dragu. Dosli smo do plaze, prosetali gore-dolje, rekli "ma nikako", sjeli u auto i otisli ponovo u nasu vec dosadnu Basku.
Prognoza je onoga puta jednostavno bila prelosa za ostati, pa sam posjetila prijateljicu u Zg ( gdje me nakon dva dana napokon ogrijalo malo sunca) i krenuli mi za Bec. Kad ono kisurina!!! 350 km smo vozili po Kisi i u oblaku kisne prasine, pa pljusak, pa kisa, pa opet pljusak. J....m mu, pa ovo jos nisam dozivjela! I eto me domahome sweet home
!