Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
A ja bi platila da može biti ovako svako ljeto
Ja sam na srednjem Jadranu i odlično mi je.
Trenutno sama s troje djece, nije vruce u malenom stanu na drugom katu, na plažu se ode između kiša ako se uopće ode...
djeca tijekom dana uživaju ispred zgrade, love gustere, možemo prošetati, nikakva strka da se mora na plažu, ja sjedim na klupici, čitam, pijem kavu, ma uživancija ...

Ali vjerujem da ima ljudi koji očekuju drugačiji odmor i da im je primarno kupanje i sunčanje.
Ja najviše volim kad je ovako vrijeme pa smo slobodni od "obveze" boravka na plazi. Onda nama odmor postane pravi odmor.
Bome i ja isto... Sva sreća da ni mm ni djeca ne pate za sunčanjem - njima je to dosadno. Kupanje u moru dok kiša pada nije nikakav problem, dapače - to je poseban gušt. Doduše, dok su djeca sasvim mala, čovjek ima drugačije prioritete, ali i tada mi je bolje odgovaralo da ne prži zvizdan svakodnevno (svi smo bijeli ko čovječje ribice, stalno sam bila na oprezu kome će ispržiti leđa i tko će zaraditi sunčanicu).

A sad odoh njuškati što se zanimljivo nudi oko mjesta kamo se otpremamo... Ove godine je to ipak srednji Jadran, pa prema jugu, jer smo sjever dosta dobro istražili, a jug još nismo (pitalo me malo dijete kad ćemo već jednom do Splita, zanima ga Dioklecijanova palača).