Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: Hitno: prekid ljetovanja

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, ruku na srce, bilo je i tjedan ili bar dana u kontinuitetu i Brača di smo MM i ja solo sjedili cijeli dan u kafiću i čitali literaturu, u džemperima, digli bi se jedino kišobranom potakljat tendu koja bi već počela kapat po stolovima, i kad bi vidila gljive u vrtu itd. Ali, generalno, a meteo sam freak za 2 lokacije - Krk i srednju Dalmaciju - količina kiše je ipak veća na Krku. Ali, nevažno, to se sve mijenja, ko bi rekao da će ZG postat ko što ja zamišljam Maleziju - ljetni "tipični dan" je takav da je ujutro sunčano, a završi posao sijeva i lampa, onda kiša malo poškropi pa opet ništa i tako stalno... tako ja zamišljam ove otoke stila Barbados di je uvijek neka kiša u zraku. Očito ćemo se svi skupa morat navići na promjenu klime i više nema garancije sunca ako si uspio dobit samo 7 dana (a i toga je sve više, godišnji se skraćuju), ne znam jel' Grčka nešto stabilnija, ali za naš dio, sjećam se djetinjstva di u Dalmaciji ne bi bilo više od par dana kiše , a opalite sad 7-dnevnu prognozu tipa Krk i Split, nema dugog kontinuiteta sunčanih dana bez kiše... to je prije 20 godina bilo čudnije nego što je to danas. A sad je sve češće i doli buretina 1.8. koja u Šibeniku ohladi more na ispod 20 i fakat je sve više ekstrema, nije mi to drago - ali, na žalost, tako je, a to posebno osjeti ekipa koja ne živi dole ne može na duga ljeta, nego dobije svojih 7 ili 14 dana. A i sezona kupanja se produljuje na maltene 1.5.-1.11, to mi kažu moji Splićani.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.07.2014. at 16:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •