Pokazuje rezultate 1 do 50 od 124

Tema: Hitno: prekid ljetovanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    A vis je posebna priča jer je udaljeniji od kopna pa se toliko posebice buretina ne baca do njega, nema toliko meštrala, ima stalno neke tramuntanice itd. Ali, putovanje je, za 7 dana, ono ubojstvo, jer moraš ciljat jedan upotrebljivi trajekt dnevno.

Takoda sve ima svoje pros i cons. Drago mi je da je uh-puh presjekla, pa nek' je i lovu platila, nego da se pati na lokaciji i još plaća - to su dva beda, bolje samo da boli po džepu, nego i po duši, ako ti nije po ćeifu pacat se u nekom stranom apartmanu i bezveze gluvarit, a došo si vidit sunce-more.
    E bijaše to zadnje ljeto prije djece, išli prvo tjedan dana na Hvar-Vrboska, pa se morali vratiti za Split da bi mogli ukrcat auto na trajekt za Vis još tjedan dana i ništa nam tad nije teško palo. Eh da upravo to ljeto uspjela zatrudnit nakon toliko muke...

ajd baš me zanima kakvo će nam biti ljeto na Mljetu, dolje smo od 2.-15.8.2014. pa baš vam javim. Meni je fakat čudno da pada kiša, kažem ne pmatim kad mi je na godišnjem padala kiša. Prošle gopdine 2 tjedna u komadu na Korčuli, nije brate pala ni kap kiše.
    bit će pogodimo prave tjedne

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je fakat čudno da pada kiša, kažem ne pmatim kad mi je na godišnjem padala kiša. Prošle gopdine 2 tjedna u komadu na Korčuli, nije brate pala ni kap kiše.
    bit će pogodimo prave tjedne

Bit će da imaju utjecaja i roze oćale optimizma - pamtim samo sretne dane , ako nema kiše u srcu, nije bitno ima li na nebu. Ja namćor brate zapamtim svaku kap koja mi sleti na glavu, shvaćam je osobno uperenu protiv sebe . Mislim da si u pravu, neki od autoriteta s Državnog zavoda za meteorologiju rekao da će "pravo ljeto" za 10 dana (prijevod: "duži period bez kapi kiše"). Ali i on kaže da se klima mijenja, treba bit spreman za ekstreme itd.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Bit će da imaju utjecaja i roze oćale optimizma - pamtim samo sretne dane , ako nema kiše u srcu, nije bitno ima li na nebu. Ja namćor brate zapamtim svaku kap koja mi sleti na glavu, shvaćam je osobno uperenu protiv sebe . Mislim da si u pravu, neki od autoriteta s Državnog zavoda za meteorologiju rekao da će "pravo ljeto" za 10 dana (prijevod: "duži period bez kapi kiše"). Ali i on kaže da se klima mijenja, treba bit spreman za ekstreme itd.
    riknula sam na ovog namcora ha ha munjena si skroz a mozda imam roze cale bas cu pratit ovo ljeto vrijeme

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •