Drage mame pisem prvi put u nadi da cete mi dati koji savjet...dobili smo bebicu, bila sam uvjerena da cu dojiti, sve sam zivo procitala o tome i pripremila se..i onda je stigla beba...u rodilistu je jadna stalno plakala jer je vukla i vukla, al njoj ocito nije bilo dosta...rodila se sa 3.800kg a izasla je kuci sa 3.500kg...nakon 10 dana ju je patronazna vagala, nije dobila ni grama...danas smo isli kod pedijatrice, vagala ju je prije i poslije podoja, jedva je beba bila teza za 10 grama...uglavnom pedica nam je rekla da krenemo s bocicama, jer da je mala trebala vec vratit porodjajnu tezinu...da napomenem, svi koji su nas pogledali jos u rodilistu, patronazna i danas pedica, rekli su da malena hvata dobro dojku, polozaj je u redu, ali ocito da ja nemam mlijeka
i danas cijeli dan placem i tuzna sam, jer imam osjecaj da sam pobacila kao mama...isprobala sam biljne kapi za dojenje. (kršitelj koda)ov caj, caj od grcke piskavice, nalijevam se tekucinom, mlijekom, juhicama, pa sam cak probala i bezalkoholnu pivu i nista...bebica bi samo sisala i sisala i samo se saltamo s jedne dojke na drugu, kad zaspe i idem ju spustit odma se probudi i tako u krug...i zadnja 3 dana su joj i stolice zelene...sta da radim? dat joj bocicu ili ne? oprostite sto ovako pisem bez reda i nacina, al jedva sam uhvatila 5 min. da vas zamolim za pomoc...hvala!