Zanima me kad istrosim brzi internet na mobu sta mogu sa sporim. Jel mogu poslati poruku viberom i whats appom. Jel mogu otvoriti recimo stranicu rode otici na mail na face. Ili je to toliko sporo da se otvara satima
Zanima me kad istrosim brzi internet na mobu sta mogu sa sporim. Jel mogu poslati poruku viberom i whats appom. Jel mogu otvoriti recimo stranicu rode otici na mail na face. Ili je to toliko sporo da se otvara satima
mozes sve navedeno
otvara malo sporije stranice na internetu ali ne satima
poruke na whats app salje bez ikakvih problema, vjv i viber isto ali to neman instalirano pa ne mogu tvrdit da je tako
Znaci i taj je ok nije turbo sporo. Da se i sa tim raditi ajde dobro. A jel se mogu otvarati slikice? A kaj je sa igricama jel se mogu igrati?
mogu se otvarati slike. za igrice ne znam, ne igram
Meni je užasno sporo. Slike, igrice ne igram pa ne znam. A poruku na fejsu nisam valjda uspjela otvoriti nikad. Gmail otvaram uz onu opciju "učitaj osnovni HTML". Uglavnom sporo dozlaboga.
u mene je t mobile, ne znam je li do toga
nakon sta nam se smanji brzina i ja i mm normalno surfamo, odgovaramo na mailove, normalno ucitavam fejs...
gmail se meni inace sporo ucitava na mob i pri punoj brzini interneta
I ja sam na t mobile.ajde bas me zanima pa javim detalje
Poprilično je sporo. Slike još i otvara donekle brzo,ali npr ako ćeš 5min crtić na ytube presporo je. Bar meni. Odustanem često dok otvori.
e sad ja nisan mjerilo onda, ne gledam you tube ni igrice pa mi je valjda dovoljno brzo
Pa ni ja ne idem na you tube. Meni treba za otvaranje rode,maila,facea za otvaranje pokojeg linka sa slikicama slanje poruka na whats up i viber. Uglavnom to
Za to sve nema problema.
Filmove nemreš gledati jer zastajkuju.
Slke se učitavaju malo sporije.
Deezer, MaxTv, Viber, mail.. Meni to sve radi najnormalnije.
Surfam isto bez problema.
Evo, baš sad sam na sporijoj brzini jer sam bržu iskoristila i kao što već rekoh, ok je.
Na Tmobileu sam.
OK, ovo me učvrstilo u odluci da ne obnovim ugovor s Vipom.
kako uopce potrosite promet ako ne idete na youtube i sl?
ja ga nisam nikad potrosila do tog maksimuma
Moram priznati da meni isto nije jasno kako potrošim 1gb- idem na forum, fejs, instagram i čitam vijesti. Ne igram igrice, ne gledam filmice i evo u 20 dana potrošila 1gb. Jednom sam zvala VIP i zalila se, tražila da mi pošalju pregled internet prometa ali oni to navodno ne mogu pa sam se bunila pa mi besplatno dali još jednu gigu u tom mjesecu.
pregledavam mail 100 puta dnevno, citam forume, pisem poruke, gledam fejs.... mene uopce ne cudi da toliko prometa napravim
Pa u principu kako se to opce trodi. Jel se trosi na otvaranje recimo rode i citanje i pisanje bez da se otvaraju kakvi dodatni linkovi i slikice
ja imam 2 gb, tjrdno potrosim od 200-400 mb
wifi drzim ukljucen pa nisam samo na mobilnom
e pa to je to. Ja imam 1 GB i doma sam isto wi fi ali sad sam na moru i već mi je odavno moje došlo do kraja pa sam koristila tuđe i to skucala sad sam na svom sporom. od jutra danas i zua sad je bilo ok vidjeti ću dalje.Je sporije ali da se otvoriti
ma mislim da su te svestvari otišle u roku keks...tako da nije zbog sporog interneta
ostalo je jos hrpa neprodanog, nemojte pls da ostanem u zg tocat noge
Cure, ima jedna "sitnica" na koju smo zaboravile.
Mobitel.
Jako ovisi o aparatu.
Ako imaš npr. iPhone 5s slike su odmah tu neovisno o brzini interneta. I surfanje je kao da voziš formulu![]()
ja sam nedavno zamijenila galaxy 3 sa s5 isto samsungom i skida ih brzinom svjetlosti
istovremeno, skinuti promet je manji
Evo da ja javim. Ok otvara ponekad zasteka ali nis strasno da se. Jedino kaj slike malo sporije ucitava. Sve u svemu je ok bolje nego kaj sam mislila. Inace imam HTC 500