Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: lohije

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Joj u nedjelju će biti 6 tjedana kako krvarim. Zadnjih dana mi je svjetlocrvena krv sa sluzi i dosta me bole leđa i mjehur ili što već, onako rezuckava gadna bol, a ujutro imam osjećaj kao da ću dobiti. Sestra jekada sam se naručivala na prvi pregled zanemarila to što sam joj rekla i naručila me tek u četvrtak, a sada već polako gubim strpljenje zbog te boli. Čudno jer me ne boli cijeli dan nego par sati dnevno pa prestane. Da ne zaboravim reći bila sam kiretirana nakon poroda jer mi je ostao dio posteljice.

Jel se uz ergometrin smije dojiti?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    što su lohije?
    suti, ja poslije prvog poroda nisam znala sta su lohije, pa kada je to ispalo iz mene, prepala sam se da nije komad maternice

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam krvarila skoro 10 tjedana, s tim da prva 3 tjedna dosta, a kasnije tako da sam trebala samo dnevne uloške, s iznimkom od nekoliko dana kad mi se opet pojačalo, ali se poslije opet smanjilo. Ali nikako da stane

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a sto ne odete ljekaru? Posebice vi koje ste imale kiretazu. Imala sam i ja poslije drugog poroda, ali krvarenje je bilo veoma malo. Poslije kiretaze krvarenje ne bi trebalo biti jako.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa
    Joj u nedjelju će biti 6 tjedana kako krvarim. Zadnjih dana mi je svjetlocrvena krv sa sluzi i dosta me bole leđa i mjehur ili što već, onako rezuckava gadna bol, a ujutro imam osjećaj kao da ću dobiti. Sestra jekada sam se naručivala na prvi pregled zanemarila to što sam joj rekla i naručila me tek u četvrtak, a sada već polako gubim strpljenje zbog te boli. Čudno jer me ne boli cijeli dan nego par sati dnevno pa prestane. Da ne zaboravim reći bila sam kiretirana nakon poroda jer mi je ostao dio posteljice.

Jel se uz ergometrin smije dojiti?
    Eh da...pazite se cure! Ja nisam niti jako krvarila niti imala temperaturu i na kraju završila na teškoj kiretaži jer mi je komad posteljice urastao (urastao ne zaostao!) u tkivo maternice. Prošla sam već dvije kiretaže i porod, ali ovakvu bol se s ničim ne može uspoređivati. Kiretaža je trajala 45 minuta i moglo je puno gore proći. Eto ako slučajno imate ovakve simptome kao ja bolje odite što prije na UZV. Bolje puhati na hladno nego se opeći.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •