Results 1 to 20 of 20

Thread: Cipele za široka stopala

Default Cipele za široka stopala

Dakle, curica mi ima široka stopala,visok rist. E pa čije dijete također ima, koje cipele kupujete? Zasad kupujemo Frodo,neke Ciciban,skechers... Frodo i ciciban samo par modela pašu i onda smo sretni i nam pašupa niti gledamo cijene.
    Ok,sadpo ljeti.veći je izbor al patike, čizme, e to je lutrija kupiti.
    Gledam po netu pa se pitam jesu li cipele poput Umi, Pediped, Preschoolians za takve nožice.
    Livie&luca su mi odgovorili za neke modele koji bi odgovarali.
    Našla sam par zgodnih web uk stranica,salju u hr pa su sad i sniženja a ja bi tako rado nešto udobno i ljepo curici kupila.

Molim iskustvat i preporuke.:

Sad nosi broj 29 ili 30

imam ti i ja tih problema. Kupujem mu u deichmannu, uglavnom 1 broj veći nego što nosi ili mu kupujemo tenisice s čičkom koje se mogu regulirati zbog visokog rista.. Za šlape u vrtiću ima kroksice

Deaedi's Avatar

Jel ima koja stranica koja salje Pediped u RH?

Inace, nama su za visoki rist odgovarale Naturino, ali ih vise nema u Zagrebu.

Našla sam dvijd web stranice,uk, šalju i nama pediped a i imaju i još drugih firmi predivnih cipela. Pišem s moba pa ne mogu sad kopirat linkove al probaj u gongle ukucat: the childrens shoe company i happy litlle soles

Ljeti sandale Birkenstock.
    Zimi tenisice Nike i to ovakvi, široki modeli :
    http://www.njuskalo.hr/image-bigger/...a-36420803.jpg
    Čizmice Ciciban (one što izgledaju kao Timberland čizme), papuče Frodo.
    Ni mi ne gledamo na cijene, budući da ništa drugo ne mogu obuti. Kupujemo iste modele istih marki svake godine.
    Last edited by rehab; 25.07.2014 at 22:40.

I mi kupujemo iste modele ove nike su podstavljene, to vam je dobro? Nama ništ podstavljeno ne prolazi. Frodo papuče nosimo i van. E sad ove birkenstok sam gledala na netu,vidim da su kvalitetne a i široke, samo kaj su sve japanke ili sam kaj propustila?
    I jel su tvrde? Gdi ih kupuješ? Zapravo su slične frodovom modelu japanki ili se varam?

Ste probali kaj od ovih umi,pediped,livie&luca,preschoolians?

Osoblje foruma Kaae's Avatar

Ja kupujem Stride Rite, najsiru velicinu, a i pediped je ok. (Kupovala sam do broja 23 za sad, a djetetova stopala su uzasno debela tj. visok je rist, sam taban nije nesto posebno sirok.)

Quote Originally Posted by miffy34 View Post
    I mi kupujemo iste modele ove nike su podstavljene, to vam je dobro? Nama ništ podstavljeno ne prolazi. Frodo papuče nosimo i van. E sad ove birkenstok sam gledala na netu,vidim da su kvalitetne a i široke, samo kaj su sve japanke ili sam kaj propustila?
    I jel su tvrde? Gdi ih kupuješ? Zapravo su slične frodovom modelu japanki ili se varam?

Ste probali kaj od ovih umi,pediped,livie&luca,preschoolians?
    Kako misliš podstavljene, misliš na onaj uložak unutra ? On nije ortopedski, a može se i izvaditi (vadim kad perem).
    Ja Birkenstock osobno ne nosim, ali to su bile prve sandale koje nisu skidali, dapače. Totalno su im ugodne i odgovaraju im (Frodo su non stop skidali). Nisu sve japanke, imaju i papuče i sandale. Samo, moram te upozoriti da se ne smiju prati vodom, inače donji, drveni dio pušta boju i boji stopala. Mi ih kupujemo samo za prigode kad se sređuju.
    Za igru smo ove godine kupili sandalice Rider, ne znam kako sam ih zaboravila spomenuti ! Odlične su, izrađene su od mekane gume, pa mogu slobodno s njima u pijesak, vodu, blato, bilo gdje. Navečer ih samo operem sapunom u sudoperu, prebrišem ručnikom i to je to, čas posla. Mogu se kupiti u spotskim dućanima, vidjela sam da ih prodaju uz Ipanema obuću.
    Ove marke koje si nabrojala, nismo probali.

http://www.djaksport.com/image.aspx?...=67979&max=150

Evo ženske Rider sandalice, mi imamo ovakve muške. Sve je gumeno, nema kožnih i platnenih dijelova, jako su mekane i ugodne.

Zgodne su te rider,sad imamo ciciban takav model.
    Gledam neke zatvorenih prstiju.
    Kaee, i nama su do tog nekog broja mnoge odgovarale,vremenski pronalaska postajao sve veći. Pedipf me jako zanima. je problem

I mi imami visok rist. Pediped su nam bile odlicne. Posebno jos ako su i kozne unutra. No, problem ih je nabaviti. Salju u EU, ali ne u HR, salju u Bosnu, Srbiju...ali postarina puno skuplja.

Mi smo ih kupili kad smo bili u Slo. Inace smo u deichmanu cesto kupovali elefanten, ali do 25, jer nemaju bas neki izbor vecih brojeva

Imami visok rist i malo siru nogicu. Zadovoljni smo s pedipedom. Jedino nam je problem doci di njih. Kupili smo ih u Slo, al tamo idemo 1 godisnje. Pokusali smo narucit preko neta, dostavljaju u EU, ali ne u Hr. Dostavljaju u BH, Srb, ali je postarina dosta skuplja.

U Deichmanu imaju jako dobre Elefanten, ali nakn br 25 im je mal izbor. Mekane su i odlicne.

Sorry za dupli post!

Koje pediped ste probali? Nisu sve za šira stopala

Bubimitka81's Avatar

Vidjela sam pediped u baby centru cini mi se.. Ali za ne hodace...

Mi smo probali Jamie Pediped. Visok rist, malo sire stopalo, skroz iznutra kozne. Kupili u Bebe centru.

Pogledaj na http://bebuska.shoppingcentar.com.hr/ Oni imaju jako lijepih šuza.

Dakle, nakon silnih potraga, čitanja po netu itd, preporučujem isprobane predivne cipele, sandale i čizmice Livie&Luca , imaju i u UK, šalju u Hr, brzo, isplati se kupiti kad su snižene , i to čak 50% .
    I trenutno imaju rasprodaju al su veličine probrane.

Uglavnom ,cipele su eko kožne, savitljive,udobne ma savršene... Jel se vidi koliko sam zadovljna?
    Last edited by miffy34; 20.10.2014 at 00:58.

vlac's Avatar

I mi imamo široku nogu i visoki rist.
    Isto kupujemo froddo u koje nam ide nožica. A za jesen zimu kupujemo cicban model gležnjača. Odlične su nam. i izdrže da ne puknu i ne budu razgažene.
    U ljeti nismo mogli kupiti ni froddo ni bambi sandale jer mu noga nije išla unutra, a one sa dva čička na njegovoj nozi su izgledale smiješno jer je čičak bio prekratak.

Dobre su nam Fila patike iz Deichmana.