Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: Vezanost uz igracku...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moje dijete isto ima omiljenu igračku za koju govori da "nije igračka", slavi joj rođendan i takoto .. malo se u kasnijoj dobi doduše vezala za tu igračku, kad je bila sasvim malena nije imala tako nešto.

Ona isto nekad pokuša nositi tog svog praščića okolo, u kino i sl. ali mi joj to ne dozvolimo. Kajtijaznam, 9 godina mi je ipak malo previše da dijete vuče plišanu igračku okolo.

Npr. ovaj dečko iz priče ide u školu, nije li vam malo glupo da djeca iz razreda čitaju po novinama o njegovom plišanom članu obitelji ?!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Npr. ovaj dečko iz priče ide u školu, nije li vam malo glupo da djeca iz razreda čitaju po novinama o njegovom plišanom članu obitelji ?!
    I moj sin ima 9 godina (skoro 10), ima svoje plišance doma s kojima spava i jako ih voli, ali ne pada mu na pamet nositi ih van kuće. Nije htio plišanca nositi ni u školu u prirodi, da mu se dečki iz razreda ne bi smijali.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    I moj sin ima 9 godina (skoro 10), ima svoje plišance doma s kojima spava i jako ih voli, ali ne pada mu na pamet nositi ih van kuće. Nije htio plišanca nositi ni u školu u prirodi, da mu se dečki iz razreda ne bi smijali.
    Najdragocjeniji ljubimci su samo za krevet, na terensku nastavu je moj mlađi nosio dva druga cucka, koji nisu najmiliji ni najveći. Naravno, tamo ih je zaboravio. Ja sjela na guzicu i rekla "sine, to su TVOJE stvari", ali on se uredno snašao: našao broj odmarališta, nazvao voditeljicu (već sam to napisala), ona je našla spremačicu itd... i cucki su se vratili u roku 2 dana. U biti - sam si je organizirao povrat igračaka i meni je bilo super kako je on to sam odradio.

Moji dečki su sad veliki i ne nose igračke okolo, ali imaju kompenzaciju - na torbama su Nici privjesci - plišane životinje (leopard i ocelot). Inače, u našoj široj ekipi to je omiljeni rođendanski dar, baš ti plišani privjesci - nije igračka, a opet i je...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •