OMG čuvao je originalne kutije?
Joj...Nema veze sa TM, samo mi je povod:
Moj tata je meni celog detinjstva govorio: "Čuvaj igračke, nemoj lomiti, zašto si slomila...?! Gledaj, ako sačuvaš svoje igračke, mogu se sa njima jednom igrati i tvoja deca, možeš im pokazati kako si divne igračke imala!"
Puuuno igračaka i slikovnica je i ostalo sačuvano gooodinama po podrumima i tavanima i moji ih povremeno bez mog blagoslova i donesu mojoj deci.
Meni je to creepy. Kad ih vidim, uopšte se ne obradujem. Podiđe me jeza. Setim se svega onog što je meni bilo zabranjeno da radim sa tim igračkama.
I čujem kako moji roditelji mojoj deci pokušavaju da prodaju istu priču "da čuvaju igračke.." Ma WTF?!
I čujem komentare kako su eto, moja deca nečuvarna i razbila su i stare i nove igračke.
Gle, šteta, neće ih praunuci dobiti...Gomilu kancerogene izbledele stare i kineske nove plastikentine i plesnivih knjiga punih grinja.
Mislim, divno mi je kad neko sačuva omiljene igračke jer sam tako želi. Ali filozofija mog oca me je trajno okrenula protiv bilo kakvog preteranog čuvanja igračaka kroz niz godina. Igračke su zato tu da se deca njima IGRAJU, u tom trenu dok su deca. Ako potraju da se sačuvaju za neku drugu decu, lepo. Ako ne, who cares?
A kutije od igračaka ne čuvam uopšte, osim ako deca pokažu interes.