-
Evo da dam svoje iskustvo obzirom da sam danas dobila tepihe natrag iz clean expresa. Na kraju sam se odlucula ipak na pranje jer sam procitala na vise mjesta da kemijsko ostavlja miris. Imala sam dva tepiha: jedan poliester i jedan od nepalske vune prosaran korom banane. I za ovaj drugi ne bilo frka kako ce ga oprati jer je jako debel, rucni rad i kostao je... previse.
Ugl. zadovoljna sam rezultatom (vec sam zaboravila originalne nijanse tepiha, stvarno su sve ocistili), ali sam totalno nezadovoljna odnosom prema kupcu.
Rekli su da ciscenje traje do 10 dana, nisu me nazvali niti nakon tri tjedna da bi rekli da ce kasniti. Kad sam ja njih zvala, prvo ih nisu mogli naci (ispalo je da su vuneni prali dva puta pa se jos susio), onda su me 5 dana zavlacili s isporukom. Danas su stigli i to zato jer sam im rekla da cu ih prijaviti policiji za kradju ako mi ih ne vrate. U jednom trenu sam zaista pomislila da ih vise necu vidjeti.
Vjerojatno bih opet tamo dala na ciscenje, ali samo zato jer su stvarno dobro oprali.
Tepisi imaju neki miris, nadam se da se nece dugo vuci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma