Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
tesko je prihvatit kad te sestra/brat tako odbaci. i kad i djeca zbog toga pate. ja se borim s tim, nemogu prihvatiti, a znam da cu morati kako stvari stoje.

pokusaj se primiriti s time, zivi svoj zivot, pazi mamu koliko mozes, a sestra nek se sama snadje.

uzas. i nemogu prezalit sto cu izgubit bracu. jednog dana cu valjda preboliti.
Tesko je saznat kolimo nekome doslovno vrijedis u kunama. Za koliko sitnih novaca si za nekoga mrtav, a ti bi dao sve za njega.

Grozno je sto se tu ne gleda ni malo na djecu i ne misli na njih i da se njih lisava njihovih odnosa i da su zapravo oni tu zrtve. Kojim novcem se njima moze nadomjestit bratc, sestricna. Moje dijete svaki dan pita za njih (kad ce doci, zasto ne dodju, ja bih kod svog M i sl.). Nazalost velikim djelom jer sam se ja jako trudila da mu pricam dosta o njima kad vec zive dalje pa ih cesto ne vidimo i sad mi se to odbija o glavu.

A tebi iz ovog kuta kazem da pokusate na vrijeme reci sto vas smeta. Mislim da je najbolje odmah reagirati, ali bez bure pokusat hladne glave. Kak na tu izjavu- reci da ne smatras da je to u redu i da se ne slazes s tim. Drzi se. Ne treba ignorirat, treba reci svoje misljenje, ali ne vrijedjati. Nama nije uspijeli nadam se da vama hoce.